radnor Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Nie mam pojęcia kiedy ani jak to się stało, ale 2-miesięczna opona raczej do wyrzucenia. Pytanie czy mogę na niej podjechać kilka km do warsztatu, czy może strzelić w każdej chwili i lepiej założyć dojazdówkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Powinna spokojnie dać radę, pod warunkiem, że nie będziesz pędził jak na odcinku specjalnym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 @aflinta ma rację. Jednak jeśli nadal się boisz i masz tylko kilka kilometrów to napompuj dojazdówkę, wrzuć i na spokojnie zajedź sobie normalnymi prędkościami jakie są dla dojazdówki przeznaczone. Po co się zastanawiać i jechać ze strachem z tyłu głowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radnor Posted January 12, 2022 Author Share Posted January 12, 2022 Logicznie rzecz biorąc, mniej czasu spędzone na drodze oznacza mniejsze ryzyko, więc depnę w podłogę. Dzięki panowie, dokulam sie jakoś bo nie chce mi się w błocie przekładać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts