makos89 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 (edited) Suburbur na kołkach, dziękuje wszystkim za pomoc w temacie przygotowania auta do jazdy po jego zakupie. Kiedy autko się robi nachodzi mnie na myśl kilka pytań dalszego projektu... Impreza GG wagon: 1. Chodzi o dziadowe listwy boczne na drzwiach. Co się pod nimi kryje? Tylko klej czy zatrzaski? Zerwać i spolerować? W ogóle, co to za listwy, skąd i po co? 2. Pas w bagażniku... jest zbędny, niepotrzebny jak środkowy zagłówek i cała tylna kanapa. Jak z rozbieraniem tylnej prawej półki? Śruby, zatrzaski? Zachodu na pół dnia? 3. Relingi - jak demontaż oraz czym zaślepić z zewnątrz. 4. Ten ciapaluch - czym to zamalować, co to za tworzywo? 5. Demontaż radia - Jak to zrobić żeby nic nie uszkodzić oraz czym zaślepić dziure? Nie słucham, nie lubię. Głośniki grają jak mój telefon z 2014 r. albo i gorzej - śmietnik. Docelowo wleci kolektor więc radio OUT. Edited September 28, 2021 by makos89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Witam, Twoj subarak to chyba szwajcaria albo skandynawia,ale niewazne.1. Pod listwami nic nie ma, zylka nagrzewnica i sciagac. 2.I sruby i zatrzaski, godzina powinna starczyc, jak pierwszy raz to 2 godziny. 3.Trzeba wyciagac podsufitke, sruby sa pod nia, nie prubuj zaginac podsufitki bo zostana slady giecia, potem musisz miec cale listwy dachowe z wersji bez relingow. 4.Pierwotnie pokryte chromem, oklej i pomaluj czarnym matem 5.Jak wyciagniesz radio to mozesz wsadzic druga taka puleczke jak masz pod radiem obecnie. Sorry za brak polskich znakow ale zagraniczny jestem,pozdro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy__ Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 W dniu 1.10.2021 o 23:37, lucza napisał: 4.Pierwotnie pokryte chromem, oklej i pomaluj czarnym matem Właśnie raczej na odwrót. Ten chrom jest fabrycznie pokryty na czarno. Bo widziałem kilka sztuk GD w których tak się robiło. Najlepiej zmatowić papierem wodnym i pokryć całość lakierem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Warto taką ładną subarynkę demolować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makos89 Posted October 7, 2021 Author Share Posted October 7, 2021 9 godzin temu, mz56 napisał: Warto taką ładną subarynkę demolować ? Demolowac? Mysle ze bez pasa w bagazniku i listew bocznych bedzie wygladal lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts