sir Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Szanowni, Kogo polecacie na doskonalenie jazdy Subaru w PL? Wiem, ze jak kupuje sie nowy samochod sa szkoly w ramach pakietu. Ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fphwaldi Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Witam! Ja byłem prywatnie na torze w Kielcach. Instruktor to loteria. Trenowałem w warunkach zimowych byłem bardzo zadowolony. Czasowo długo więc lepiej nocować. Takich manewrów na ulicy nie wykonasz chyba że po szkoleniu jeśli zmuszą Cię do tego inni użytkownicy, a może uratować życie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir Posted September 6, 2021 Author Share Posted September 6, 2021 13 godzin temu, fphwaldi napisał: Witam! Ja byłem prywatnie na torze w Kielcach. Instruktor to loteria. Trenowałem w warunkach zimowych byłem bardzo zadowolony. Czasowo długo więc lepiej nocować. Takich manewrów na ulicy nie wykonasz chyba że po szkoleniu jeśli zmuszą Cię do tego inni użytkownicy, a może uratować życie. Pozdrawiam. Dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szürkebarát Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 ▷ Szkoła doskonalenia techniki jazdy, kursy i szkolenia bezpiecznej jazdy samochodem, akademia ekstremalnej i sportowej jazdy (szkolajazdysubaru.pl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosmar Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 SJS byłem w ramach pakietu po zakupie auta. polecam , 7-8 godzin solidnej dawki nauki praktycznej , fajni instruktorzy , kompetentni i z jajami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Dzieki, wlasnie o pakcie mówię:) Panowie i Panie wielkie dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
133699 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Jak wyżej, znajomi też jeździli te wyższe stopnie SJS i byli zadowoleni. Tor Kielce jest jaki jest, zmusza do szybkiej reakcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts