Aqstyk Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Cześć Wam, Czy w tym forku da się regulować przednie i tyle spryskiwacze? Przedni pryska do połowy szyby tylko a tylne ma dwie dysze i jedna z nich lekko pryska w bok. Dajcie znać. Dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Znakiem jest szpilka dla przednich sikawek tylny jest zapchany. Demontaz i gotowanie w occie pomaga. Na przyszlosc zaraz za pompkami zamontuj filtry paliwa od komarka i fysze nie beda sie zatykacWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqstyk Posted July 9, 2021 Author Share Posted July 9, 2021 Nie są zatkane. Auto jest nowe Chcę wyregulować je delikatnie i nie umiem ich w żaden sposób podnieść aby pryskały wyżej (mowa o przednich). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Nie są zatkane. Auto jest nowe Chcę wyregulować je delikatnie i nie umiem ich w żaden sposób podnieść aby pryskały wyżej (mowa o przednich). Zazwyczaj wciska się w otwór igłę i nią ustawiasz. Nie wiem jakie są tam. Jeśli tzw mgłowe to nic nie zrobisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Zazwyczaj wciska się w otwór igłę i nią ustawiasz. Nie wiem jakie są tam. Jeśli tzw mgłowe to nic nie zrobisz.Mglowe tez sie regulujeWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Mglowe tez sie regulujeWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu TapatalkaJeszcze nie trafiłem na takie Ale pewnie są skoro o tym piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Zapraszam legacy iv 2004 rok rozpyla mgle na szybie. Dysze mozna ustawiac w pionieWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqstyk Posted July 9, 2021 Author Share Posted July 9, 2021 (edited) Włożyłem delikatnie szpile i… ani drgnie…:( W poprzednim aucie (nie Subaru) tak się dało. Nie chce czegoś zepsuć. Edited July 9, 2021 by Aqstyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ja swoje po zakupie auta czyscilem w myjce ultradzwiekowej ale gotowanie w occie tez pomagaWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqstyk Posted July 10, 2021 Author Share Posted July 10, 2021 To takie coś: Nie da się ruszyć w żaden sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurombo Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 z igłą może, ale nie musi się udać - jak dysza jest zakamieniona, to prędzej zniszczysz przekrój dziurki (i nie pomoże prostamoluno), nim ją przestawisz. Mądrze się, bo tak zrobiłem w Mazdzie, z której zostały mi zapasowe dyszki (pare zł na alledrogo) i które wyglądają praktycznie identyko jak w Forku SG ;p Przypadek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqstyk Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 heh Byłem w serwisie z pierdołą i poprosiłem aby przestawili i mam już ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Jednak sie reguluja Wysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqstyk Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 No właśnie... jednak ale kurde nie wiem jak i nie chcę ich zniszczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts