Aqstyk Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Cześć Wam, Czy w tym forku da się regulować przednie i tyle spryskiwacze? Przedni pryska do połowy szyby tylko a tylne ma dwie dysze i jedna z nich lekko pryska w bok. Dajcie znać. Dzięki za info.
Dracula Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Znakiem jest szpilka dla przednich sikawek tylny jest zapchany. Demontaz i gotowanie w occie pomaga. Na przyszlosc zaraz za pompkami zamontuj filtry paliwa od komarka i fysze nie beda sie zatykacWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka
Aqstyk Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Nie są zatkane. Auto jest nowe Chcę wyregulować je delikatnie i nie umiem ich w żaden sposób podnieść aby pryskały wyżej (mowa o przednich).
ewemarkam Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Nie są zatkane. Auto jest nowe Chcę wyregulować je delikatnie i nie umiem ich w żaden sposób podnieść aby pryskały wyżej (mowa o przednich). Zazwyczaj wciska się w otwór igłę i nią ustawiasz. Nie wiem jakie są tam. Jeśli tzw mgłowe to nic nie zrobisz.
Dracula Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Zazwyczaj wciska się w otwór igłę i nią ustawiasz. Nie wiem jakie są tam. Jeśli tzw mgłowe to nic nie zrobisz.Mglowe tez sie regulujeWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka
ewemarkam Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Mglowe tez sie regulujeWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu TapatalkaJeszcze nie trafiłem na takie Ale pewnie są skoro o tym piszesz.
Dracula Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Zapraszam legacy iv 2004 rok rozpyla mgle na szybie. Dysze mozna ustawiac w pionieWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka
Aqstyk Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Włożyłem delikatnie szpile i… ani drgnie…:( W poprzednim aucie (nie Subaru) tak się dało. Nie chce czegoś zepsuć.
Dracula Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Ja swoje po zakupie auta czyscilem w myjce ultradzwiekowej ale gotowanie w occie tez pomagaWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka
Aqstyk Posted July 10, 2021 Author Posted July 10, 2021 To takie coś: Nie da się ruszyć w żaden sposób.
Jurombo Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 z igłą może, ale nie musi się udać - jak dysza jest zakamieniona, to prędzej zniszczysz przekrój dziurki (i nie pomoże prostamoluno), nim ją przestawisz. Mądrze się, bo tak zrobiłem w Mazdzie, z której zostały mi zapasowe dyszki (pare zł na alledrogo) i które wyglądają praktycznie identyko jak w Forku SG ;p Przypadek?
Aqstyk Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 heh Byłem w serwisie z pierdołą i poprosiłem aby przestawili i mam już ok
Dracula Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Jednak sie reguluja Wysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka
Aqstyk Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 No właśnie... jednak ale kurde nie wiem jak i nie chcę ich zniszczyć.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.