Misiek687 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Witam, szukam mechanika znającego się na Subaru w okolicach Krosna/Brzozowa. Jeśli ktoś zna takowego, proszę o odpowiedź. Oraz drugie moje pytanie, czy ma ktoś opinie o subaru-serwis w Łańcucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Koło Jasła może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 5 godzin temu, Misiek687 napisał: opinie o subaru-serwis w Łańcucie polecam, naprawili mi pare razy nietypowe usterki w nietypowym subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek687 Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, Guliwer napisał: Koło Jasła może być? Oczywiście, jeżeli zna się na tych nietypowych samochodach, tak jak to kolega wyżej powiedział, to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek34 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 a co dokładnie chcesz ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek687 Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 24 minuty temu, lutek34 napisał: a co dokładnie chcesz ogarnąć? Generalnie to ostatnio mam jeden problem z takim charakterystycznym szarpaniem przy przyspieszaniu, opisany z resztą w innym moim temacie. Więc chciałbym się doradzić czy to akurat czujnik i ewentualnie go wymienić na warsztacie oraz przy okazji ogarnąć świece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 15 godzin temu, Misiek687 napisał: Oczywiście, jeżeli zna się na tych nietypowych samochodach, tak jak to kolega wyżej powiedział, to jak najbardziej Zna się, ma WRX, STI, EVO i ogarnia moje LGT :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek34 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 10 godzin temu, Guliwer napisał: Zna się, ma WRX, STI, EVO i ogarnia moje LGT :-) w Jaśle jest taki magik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumex1 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 z dalszymi dyskusjami o "nie-ASO" zapraszam już na PW. @Misiek687 - to forum importera i sieci dealerskiej, więc polecamy wyłącznie ASO Subaru Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.