Andrzej_pl Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Szanowni, Na pewno już gdzieś było, ale nie mogę wyszukać Od czego zacząć - nie działają szyby przód (P+L) silnik nie wydaje dzwięku, nic nie słychać aby coś pracowało/klikało itp ... cisza po naciśnięciu przycisków Czy jest to wina silników mechanizmu szyb czy szukać czegoś wcześniej ? może ktoś przerabiał i pomoże ... z góry dzięki Forester 2.0 X 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pininfarin01 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Miałem taki problem z szybą kierowcy, wyczytałem że uszkadzają się przełączniki i kupiłem nowy. Ale to był zły trop bo uszkodził się silniczek. Rozebrałem silniczek, przeczysciłem komutator i poprawiłem blaszki by lepiej odciskały do komutatora i działa. Więc pierwsze sprawdź na krótko czy działa silniczek ( po zdjęciu tapicerki drzwi jest zielona wtyczka, i tam się trzeba na krótko wpiąć) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_pl Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 Dziękuję na pewno skorzystam z rady ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts