PatRyk2.0 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Witam mam od jakiegoś czasu problem z odpaleniem auta na zimnym bardzo długo kręci a jak odpali to trzyma przez minutę na 300obrotach jak się rozgrzeje to wszystko jest normalnie. Podłączyłem komputer wyskoczyły mi błędy p0102 i p0113. Wymieniłem przeplywke dalej to samo. Następnie zobaczyłem te dziwne połączenia czy dalej szukać czegoś w instalacji? Dodam że to stało się po długiej trasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Kolejność wtyków przewodów na kostce przepływomierza są prawidłowe. Co do "dziwnych połączeń" na dalszych fragmentach przewodów nie potwierdzę ich prawidłowości, ale co można "drutować" przy kostce przepływki, zabezpieczenie antykradzieżowe? normalnie kable przepływki są fabrycznie bezpiecznie umieszczone w "peszlu") Czy po wymianie przepływomierza, dokonano kasowania występujących wcześniej kodów błędów? (nie wszystkie błędy kasowane są automatycznie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts