Predator Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Witam Pacjent legacy III 2.5 automat znienacka wyszedł mi problem z jarzmem lewym przednim a dokładnie z jego dostępnością....słyszałem plotke że podobno podchodzi z hondy accord czy ktoś ma informacje na ten temat??? Lub czy podchodzi z legacy 4 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Sprawdz po numerach. Zdejmujesz swoje spisujesz nr wbijasz w google albo sklep.inter..... itd i widzisz w jakich autach wystepujeWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DETT Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 W dniu 29.06.2021 o 17:23, Predator napisał: Witam Pacjent legacy III 2.5 automat znienacka wyszedł mi problem z jarzmem lewym przednim a dokładnie z jego dostępnością....słyszałem plotke że podobno podchodzi z hondy accord czy ktoś ma informacje na ten temat??? Lub czy podchodzi z legacy 4 ????? Pierwsze słyszę. Jeśli coś się zrąbało/urwało/ukręciło to raczej szukaj używki tu na forum albo na Graciarni Subaru na FB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syn Adama Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Witam Pacjent legacy III 2.5 automat znienacka wyszedł mi problem z jarzmem lewym przednim a dokładnie z jego dostępnością....słyszałem plotke że podobno podchodzi z hondy accord czy ktoś ma informacje na ten temat??? Lub czy podchodzi z legacy 4 ?????Mam takie jarzma jak coś. Odbiór w Warszawie. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts