Tojamt Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Witam znacie może kogoś kto robi przekładki z diesla na benzynkę w legacy iv? Z góry dzięki za odpowiedź, ps nie wiem czy w dobrym dziale napisałem ale w razie czego wybaczcie
ewemarkam Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 @Dzixd Ale on chyba jeszcze robi... Chyba odpuścił bo kupił H6 gacka.
Tojamt Posted July 2, 2021 Author Posted July 2, 2021 Wiec wychodzi że nikt nie robi takich rzeczy... kiedyś znalazłem gościa co robił przekładki na foresterach iii ale nie mam kontaktu i czy dalej to praktykuje
ewemarkam Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Wiec wychodzi że nikt nie robi takich rzeczy... kiedyś znalazłem gościa co robił przekładki na foresterach iii ale nie mam kontaktu i czy dalej to praktykujePoszukaj na OLX, bo kiedyś trawiłem na takie oferty.
Dzixd Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 9 godzin temu, ewemarkam napisał: 12 godzin temu, euyot napisał: @Dzixd Ale on chyba jeszcze robi... Chyba odpuścił bo kupił H6 gacka. Jeszcze nie, ale temat jest głęboko analizowany. Dodatkowo mam następne h6 oddane na zrobienie UPG
euyot Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 10 godzin temu, ewemarkam napisał: 13 godzin temu, euyot napisał: @Dzixd Ale on chyba jeszcze robi... Chyba odpuścił bo kupił H6 gacka. Nie jednego nawet...
euyot Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 25 minut temu, Dzixd napisał: Jeszcze nie, ale temat jest głęboko analizowany. Czyli masz go w nosie?
Syn Adama Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Wiec wychodzi że nikt nie robi takich rzeczy... kiedyś znalazłem gościa co robił przekładki na foresterach iii ale nie mam kontaktu i czy dalej to praktykujeA skąd jesteś?Znam osobę która zajmuje się praktycznie tylko tym niedaleko Warszawy.Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Tojamt Posted July 3, 2021 Author Posted July 3, 2021 A skąd jesteś?Znam osobę która zajmuje się praktycznie tylko tym niedaleko Warszawy.Sent from my ELE-L29 using TapatalkMałopolskie obok myślenic ale jak masz namiary to bym prosił
Dzixd Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 W dniu 2.07.2021 o 18:44, euyot napisał: Czyli masz go w nosie?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.