Beavis Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Trochę późno, bo to ostatni dzień GP Francji, ale spytam - może ktoś jest na Paul Ricard? Żadnej polskiej blachy nie widziałem, ale różnie bywa. W razie czego jestem na zielonym sektorze Chicane. A jak nie w ten weekend to może za tydzień na Red Bull ring się ktoś wybiera? Pozdrawiam wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablito79 Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ja wybieram się na Węgry, bilety kupione i hotel zarezerwowany. Oby tylko się odbyło z kibicami. Ale jak widać, w kilku wyscigach kibice już są . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beavis Posted June 22, 2021 Author Share Posted June 22, 2021 No zostałem mile zaskoczony jakością wyścigu. Co innego okoliczności, ale i tak było super. Bilety nabyłem rzutem na taśmę i to straszny fart, bo tor cały jest otoczony betonowym murem - NIC bym nie zobaczył bez biletów. W piątek mam okazję zahaczyć o Red Bull Ring, ale to tylko na chwilkę. I teraz mam dylemat czy w ogóle tam jechać, bo biletu nikt mi nie sprzeda na sam piątek. A nie wiem, czy tam można gdzieś podjechać kamperem i z dachu coś zobaczyć? Ktoś coś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts