waldun Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Cześć, Wymieniam głośniki. Póki co nie zmieniam kabli, ma być na tej instalacji która jest. Po rozkręceniu, nie widzę nigdzie zwrotnic :-( Z wiązki wychodzą oddzielnie kable do głośników i oddzielnie do tweeterów. Wiecie czy i gdzie znajdę zwrotnice? Czy może nie ma i podpiąć zwrotnice pod kable które idą do woofera?
BelegUS Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 3 godziny temu, waldun napisał: Wiecie czy i gdzie znajdę zwrotnice? Są przy tweeterach, w formie kondensatorów.
waldun Posted June 3, 2021 Author Posted June 3, 2021 2 godziny temu, BelegUS napisał: Są przy tweeterach, w formie kondensatorów. dzięki :-)
kriskristoffers Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Jak chcesz w Outbacku II trochę lepszy dźwięk, to polecam zestaw głośników odseparowanych Hertz ze zwrotnicami. Przerabiałem temat u siebie - koszt 250 PLN i nawet na fabrycznym radio naprawdę fajnie grają
waldun Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 10 godzin temu, kriskristoffers napisał: Jak chcesz w Outbacku II trochę lepszy dźwięk, to polecam zestaw głośników odseparowanych Hertz ze zwrotnicami. Przerabiałem temat u siebie - koszt 250 PLN i nawet na fabrycznym radio naprawdę fajnie grają Radio już wymienione jakiś czas temu. Głośniki mam MOREL MAXIMO 6.2. + ocywiście oklejenie drzwi. Jedna strona już wymieniona. Dziś robię drugą :-)
waldun Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 Głośniki nawet Clariony ale stan :-( teraz już zamontowane: Jeszcze parę poprawek, wygrzanie i będzie gitara :-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.