waldun Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Cześć, Wymieniam głośniki. Póki co nie zmieniam kabli, ma być na tej instalacji która jest. Po rozkręceniu, nie widzę nigdzie zwrotnic :-( Z wiązki wychodzą oddzielnie kable do głośników i oddzielnie do tweeterów. Wiecie czy i gdzie znajdę zwrotnice? Czy może nie ma i podpiąć zwrotnice pod kable które idą do woofera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) 3 godziny temu, waldun napisał: Wiecie czy i gdzie znajdę zwrotnice? Są przy tweeterach, w formie kondensatorów. Edited June 3, 2021 by BelegUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldun Posted June 3, 2021 Author Share Posted June 3, 2021 2 godziny temu, BelegUS napisał: Są przy tweeterach, w formie kondensatorów. dzięki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Jak chcesz w Outbacku II trochę lepszy dźwięk, to polecam zestaw głośników odseparowanych Hertz ze zwrotnicami. Przerabiałem temat u siebie - koszt 250 PLN i nawet na fabrycznym radio naprawdę fajnie grają Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldun Posted June 7, 2021 Author Share Posted June 7, 2021 10 godzin temu, kriskristoffers napisał: Jak chcesz w Outbacku II trochę lepszy dźwięk, to polecam zestaw głośników odseparowanych Hertz ze zwrotnicami. Przerabiałem temat u siebie - koszt 250 PLN i nawet na fabrycznym radio naprawdę fajnie grają Radio już wymienione jakiś czas temu. Głośniki mam MOREL MAXIMO 6.2. + ocywiście oklejenie drzwi. Jedna strona już wymieniona. Dziś robię drugą :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldun Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Głośniki nawet Clariony ale stan :-( teraz już zamontowane: Jeszcze parę poprawek, wygrzanie i będzie gitara :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts