staresubaru Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 cześć, Kupiłem subaru z jedynym kluczykiem i trzeba dorobić . Właściwie posiadam dwa takie legacy jeden 2.5 przed liftem drugi z nieco zmienionymi lampami po lifcie , silnik 2.0 oba mają nieco inne kluczyli , ten przed liftem ma zwykły kluczyk+brelok subaru w którym jest dwuprzyciskowy pilot natomiast po lifcie jest kluczyk z wbudowanym dwuprzyciskowym pilotem, brzydkie rozwiązanie bo rękojeść klucza jest w gumie która po latach sparciała. Bardzo głupim i wiecznie upierdliwym rozwiązaniem są dwa przyciski osobny do zamykania i otwierania , oba tej samej wielkości i kształtu. Pytania: 1. czy różne piloty dwuprzyciskowe są ze soba kompatybilne w wersjach lift i przed liftem? 2. jak wygląda procedura programowania pilota w legacy III lifting? zamierzam na allegro kupić kluczyk z pilotem i zaprogramować pilota. 3. czy da się zastosować jakiegoś pilota subaru z jednym przyciskiem do tego modelu 4. w kluczyku jest transponder TEXAS CRYPTO, gdzie dorobię najtaniej ? mogę dojechać Bielsko-Biała, Oświęcim, Dąbrowa Górnicza, Zawiercie i okolice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staresubaru Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 (edited) może ktoś wie czy taki kluczyk (pilot) pasowałby do legacy III lift, trzpień ten sam standard a pilot o niebo lepszy niz ten który mam fabrycznie w Legacy III : Edited May 26, 2021 by staresubaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
voywit35 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 To jest kluczyk od IV który kupiłem w Chinach, wycięty u ślusarza i transponder u niego zrobiony. Programowanie pilota w samochodzie na zasadzie kombinacji przycisków z połączeniem kabelka po lewej stronie w nogach kierowcy za całość wyszlo 260 złWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts