MiecioXT Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 (edited) Hej Forum, Czy jest jakiś sposób aby można było otwierać wszystkie drzwi z pilota za jednym naciśnięciem przycisku na pilocie bo aktualnie "Unlock" na pilocie otwiera tylko drzwi kierowcy a dopiero ponowne jego przyciśnięcie otwiera wszystkie pozostałe drzwi. Gdzieś czytałem, że da się to zrobić poprawiając/zmieniając kodowanie kluczyka ale czy ktoś to ogarnia lub zna temat? Moje autko to Outback 2014 z USA(bez Navi) ale przypadek pewnie dotyczy też innych modeli Subaru. Pozdrawiam Marcin Edited May 27, 2021 by MiecioXT Przeniesienie na forum ogólne Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo11 Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 5 godzin temu, MiecioXT napisał: Hej Forum, Czy jest jakiś sposób aby można było otwierać wszystkie drzwi z pilota za jednym naciśnięciem przycisku na pilocie w OBK MY14(bez NAVI)? ..bo aktualnie "Unlock" na pilocie otwiera tylko drzwi kierowcy a dopiero ponowne jego przyciśnięcie otwiera wszystkie pozostałe drzwi. USDM=TTTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Nie OTB lecz Foryś, jest identycznie i odnajduję te rozwiązanie jako logiczne, nie widzę powodu do zmiany. Ale u nas najczęściej jeździ tylko kierownik/kierowniczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiecioXT Posted May 24, 2021 Author Share Posted May 24, 2021 1 godzinę temu, gourmet napisał: Nie OTB lecz Foryś, jest identycznie i odnajduję te rozwiązanie jako logiczne, nie widzę powodu do zmiany. Ale u nas najczęściej jeździ tylko kierownik/kierowniczka. Czy rozwiązanie jest logiczne to zależy od sytuacji ale akurat sens istnienia za bardzo mnie nie interesuje a jedynie możliwość wyłączenia. Miałem Forka SJ XT z 2013 i tam można było to wyłączyć w ustawieniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiecioXT Posted May 24, 2021 Author Share Posted May 24, 2021 1 godzinę temu, olo11 napisał: USDM=TTTM ??? Możesz rozwinąć swoją myśl skrótową? Nie znam forumowego tajnego kodu szyfrowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Godzinę temu, MiecioXT napisał: 2 godziny temu, olo11 napisał: USDM=TTTM ??? Możesz rozwinąć swoją myśl skrótową? Nie znam forumowego tajnego kodu szyfrowania. United States Domestic Market = ten typ tak ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sartek Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 U mnie zwykle jeżdżą cztery osoby i jest to irytujące, ale cóż... skoro TTTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiecioXT Posted May 24, 2021 Author Share Posted May 24, 2021 Gdzieś doczytałem, że można to zmienić kodowaniem kluczyka, zmianą jednej cyfry kodowej...ale czy ktoś to ogarnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiecioXT Posted May 24, 2021 Author Share Posted May 24, 2021 Godzinę temu, Aga napisał: United States Domestic Market = ten typ tak ma Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOR CVT Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 22 godziny temu, olo11 napisał: TTTM bajki funkcje selektywnego otwierania drzwi wylacza/wlacza w kazdym serwisie jeden klik otwiera wszystkie wrota i bagaznik tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiecioXT Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 W dniu 25.05.2021 o 12:50, FOR CVT napisał: bajki funkcje selektywnego otwierania drzwi wylacza/wlacza w kazdym serwisie jeden klik otwiera wszystkie wrota i bagaznik tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone ASO odpisało, że w wersji z USA nie są w stanie tego zrobić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo11 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 (edited) W dniu 25.05.2021 o 12:50, FOR CVT napisał: bajki 3 godziny temu, MiecioXT napisał: ASO odpisało, że w wersji z USA nie są w stanie tego zrobić. No i masz, a to klops, bajki mówisz a jednak ASO nie da rady Edited May 27, 2021 by olo11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOR CVT Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 w dzierzoniowie sobie jakos poradzili a to zwyczajne prowincjonalne aso tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo11 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 39 minut temu, FOR CVT napisał: w dzierzoniowie sobie jakos poradzili a to zwyczajne prowincjonalne aso tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone Znaczy dobre ASO, jeden drobiazg jak ktoś mieszka na drugim krańcu Polski to raczej średnio mu się uśmiecha taka wycieczka, prędzej szukałbym speców w nie-ASO Szkoda że Dzierżoniów nie dzieli się tą wiedzą tajemną z pozostałymi serwisami Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Kochani ! Ja bym sobie... Dwa stuknięcia jak najbardziej pożądane. Raz lub dwa. Mnie się cały otwiera po jednym kliknięciu i muszę z tym żyć ! Ja nieboga. Chyba pójdę do psychoterapeuty ! Przepraszam, ale wymagania młodego pokolenia przerastają moją wytrzymałość. Cytat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts