bedokaakrobata Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Panowie/Panie, pacjent Subaru legacy 2010 2.0i benzyna/LPG 150km jaki olej do silnika? Bo wszędzie inne opinie, narazie jestem najbardziej skłonny ku motulowi 5w30, co myślicie ? Czy może jakis inny będzie lepszy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Panowie/Panie, pacjent Subaru legacy 2010 2.0i benzyna/LPG 150km jaki olej do silnika? Bo wszędzie inne opinie, narazie jestem najbardziej skłonny ku motulowi 5w30, co myślicie ? Czy może jakis inny będzie lepszy ?W FAQ jest temat olejowy. Jednemu pasuje motul, inny wleje mobila, inny milerssa a jeszcze inny castrola. Wybierz coś sobie grunt żeby spełniało specyfikację producenta samochodu. Każdy producent olejów ma takie coś jak "dobierz olej". Wybierz sobie metoda losowania producenta oleju. Jak zalewalem motula to mi nie jadł oleju, wlałem elfa musiałem dolewać, troszkę. Innemo znów na motulu je olej i wlewa millersa. Nie ma złotego oleju. Tematów o tym jest multum w internecie. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czort Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Motul 5w30 lata w moich 3 autach. On się chyba nazywa X-clean, czy jakoś. Nie zamierzam szukać innego smarowidła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yARO_81 Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Ja leje Do Legacy Millersa, a jesli akurat nie ma dostepnego to MOTULa. Zawsze pozytywnie. Natomiast do Suzuki z JTD leje caly czas MOTULa. W dniu 10.05.2021 o 20:54, czort napisał: On się chyba nazywa X-clean Dokladnie tak. Nawet z "plusikiem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts