rosaskc Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 10 lipca kolejna edycja Zlotu Imprez Z uwagi na fakt, że mam dwie Imprezy, ale żadna nie jeździ, to przyjadę Forkiem jako paczacz Kto się wybiera? Czy może macie poplanowane inne upalanka? @woyt, może nie zdążysz sprzedać @Żeton @Tsunetomo @Tommi1 @MDsuperstar @marcinwrxsti @MDsuperstar @Simon WRC@MaciekK@kowal @Oktan O kim zapomniałem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunetomo Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Jak moja zdąży się doprowadzić do stanu jezdnego to będę. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 No bardzo chętnie przybędę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 16 minut temu, rosaskc napisał: O kim zapomniałem? O mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi1 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 @rosaskc, oooo to chyba się "morze" udać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 7 minut temu, Urabus napisał: O mnie Sorki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 U mnie wszystko zależy czy urlop w zaplanowanym terminie wypali czy nie, bo jak wprowadzą jakieś durne covidowe zakazy, to przyjadę na zlot zamiast na wakacje . Na razie nie mam pojęcia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktan Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Godzinę temu, rosaskc napisał: O kim zapomniałem @MDsuperstar się zdublował Ja się raczej nie pojawię, ale raczej to nie na bank 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 Róbta jak chceta Ja już mam zgodę instancji żoniastej. Zaczynamy grillem jak co roku? Zaznaczone wyjście już mam od piątku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żeton Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 ja pewnie type r wpadnę :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutek Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Wybieram się od kiedy mam Subaraka. Może w tym roku się uda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi1 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 59 minut temu, Tutek napisał: Wybieram się od kiedy mam Subaraka. Może w tym roku się uda. to ja tak miałem czekając na śnieg w ZS... ale w tym roku się udało wiec może i zlot się uda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi1 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 @rosaskc, no to opłacone... zobaczymy co dalej będzie z (nie)rządem i plandemia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 6 godzin temu, rosaskc napisał: mam dwie Imprezy, ale żadna nie jeździ Podwieście? Podwieźć Cię? Podoba misię ta inicjatywa - może przyjadę, chciałbym - ale będę się mógł zdeklarować dopiero koło 5-6-7 lipca () - taka chora robota w tym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 25 minut temu, Fala napisał: Podwieście? Tak 25 minut temu, Fala napisał: Podwieźć Cię? O, to też tak 2 godziny temu, Tommi1 napisał: @rosaskc, no to opłacone... Sam nie biorę udziału, a z poprzednich lat nie pamiętam... Za pasażera/pilota też się płaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Jak jest z apaczami? Można podjechać z dzieciakami żeby posłuchały uwolnionych wydechów? Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Oczywiście. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi1 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 2 godziny temu, rosaskc napisał: Tak O, to też tak Sam nie biorę udziału, a z poprzednich lat nie pamiętam... Za pasażera/pilota też się płaci? w tym roku planuje zabrac swoje dwie najpiekniejsze połówki wiec przybywaj zacny kawalerze to przynajmniej najmłodsza po zabawiasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi1 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Godzinę temu, coocer napisał: Jak jest z apaczami? Można podjechać z dzieciakami żeby posłuchały uwolnionych wydechów? rosiu dostanie tytuł "wujka" i bedzie sie opiekował, skoro sam nieuczestniczy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 11 godzin temu, rosaskc napisał: Za pasażera/pilota też się płaci? Nie 10 godzin temu, coocer napisał: Jak jest z apaczami? Można podjechać z dzieciakami żeby posłuchały uwolnionych wydechów? Zawsze było można , nawet trzeba młodym wpajać dźwięk boksera Link to comment Share on other sites More sharing options...
JobForACowboy Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Za daleko... Za dużo mi spali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktan Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 2 godziny temu, kowal napisał: trzeba młodym wpajać dźwięk boksera Nie wiem czy wypowiedź Gołoty to coś miłego do słuchania 8 minut temu, JobForACowboy napisał: Za daleko... Za dużo mi spali. Zabierz dzieciom ze skarbonki Link to comment Share on other sites More sharing options...
JobForACowboy Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Zabierz dzieciom ze skarbonki Psze Pana, w styczniu jeszcze się opanowałem, ale po drugim opadzie śniegu już mieli pustą. Pod kontrolą wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 30 minut temu, Oktan napisał: Gołoty Nie znam , to jakiś piosenkarz czy inny artysta Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktan Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 3 godziny temu, kowal napisał: Nie znam , to jakiś piosenkarz czy inny artysta Ukryj zawartość To niezły miglanc lata temu był Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts