him-self Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Witam wszystkich. Mam problem z zegarkiem. Po odapleniu zawsze pokazuje godzinę z kosmosu i po kilku minutach jazdy zazwyczaj wskakuje odpowiednia jak połączy się z satelitami. Ale wystarczy przekręcić kluczyc i znowu godzina się zmienia. Wydaje mi się, że nie ma zasilania na podyrzymanie pamięci ale nie mogę znaleźć żadnego opisu gdzie to zasilanie ma być podłączone. Denerwujace bo jestem juz w pracy a zegarek jeszcze nie pokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
him-self Posted May 10, 2021 Author Share Posted May 10, 2021 A tak przy okazji. Może ma ktoś mapy Polski do nawi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinuviel Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 No cześć:) Odnośnie Nawi to tu jest obszerny temat, jak ostatnio się orientowałem to coś tam z Volvo podchodzi chociaż to przy obecnej dynamice drogowej i tak zawsze będzie przepaść do tekich google maps: Odnośnie czasu to dziwne, pierwszy raz o tym słyszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts