EgonEL Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Witam. Poszukuję elektryka/elektronika który wykonałby konwersję z wersji USA na Europę radia, Zamiany stopni Fahrenheita na Celsiuse i założenie gniazda do haka holowniczego. Jeśli to możliwe to jak najbliżej Łodzi. Dziękuję, pozdrawiam. Marcin Ogrodzki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutek34 Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 jakbyś poszukał po forum, to byś znalazł że kolega @bombelllooo ogarnia te tematy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 1 hour ago, lutek34 said: jakbyś poszukał po forum, to byś znalazł że kolega @bombelllooo ogarnia te tematy. Ostatnio zastanawiałem się nad swoistym usystematyzowaniem wątków technicznych/pomocy. Może warto byłoby w przypadku każdego modelu, z wartościowych postów - wnoszących coś do tematu - stworzyć zbiór danych dotyczących serwisowania, modyfikacji trochę takie FAQ's. To byłyby takie "przypięte" wątki. Przecież wiele dyskusji technicznych, rozwiązywania problemów, ostatecznie prowadzi do pewnych konluzji i rozwiązań. Dlaczego by ich nie poukładać tak by były czytelne i łatwo dostępne. Ja wiem, że są cale watki poświecone np.hamulcom w danym modelu...ale mnie idzie o to by z takich wątków wyciągać "samo gęste" i przypinać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EgonEL Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 Dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts