Kamil2410 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 (edited) Witam. Szperałem trochę w necie, ale nigdzie nie znalazłem żadnych przydatnych informacji, czy da się zmienić panel sterowania klimatyzacji taki analogowy, na ten taki automatyczny. I czy dużo z tym roboty, czy bardziej plug & Play? z takiego Na taki (Zdjęcia poglądowe) Edited May 4, 2021 by Kamil2410 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Wymień jeszcze mieszacz powietrza, na taki sterowany elektrycznie. Bo to nie tylko panel...Nazwij temat jakoś bardziej zrozumiale, bo wchodząc wiemy tylko że masz Legacy IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Nie tylko mieszcz powietrza jeszcze ten maly sterownik co obok schowka po prawej siedzi, okablowanie.Zacznij od zdemontowania deski i zobaczysz czego brakuje. Gra nie warta swieczkiWysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil2410 Posted May 4, 2021 Author Share Posted May 4, 2021 Takie odpowiedzi mi wystarczą na dzień dzisiejszy. Dziękuję :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czort Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Szczerze to ten automat działa tak inteligentnie, że wolałbym manual. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderq Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 17 minut temu, czort napisał: Szczerze to ten automat działa tak inteligentnie, że wolałbym manual. Może czujnik temperatury klimatyzacji szwankuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 To tak dziala. Pomaga troche nawiew na czujnik temperatury. Jest na forum temat walkowanyWysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Generalnie to działa... Ale dopiero jak się w aucie temperatura ustatkuje i sobie ten sterownik popracuje trochę. Robi jakieś korekty może, czy coś... Ja już mam w pamięci, że na początku jazdy manualnie ustawiam co chcę, a po kilkunastu minutach klikam AUTO i zadaję żądaną temperaturą, wtedy można zapomnieć o klimatyzacji, sama sobie radzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czort Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Godzinę temu, Orear napisał: Ja już mam w pamięci, że na początku jazdy manualnie ustawiam co chcę, a po kilkunastu minutach klikam AUTO i zadaję żądaną temperaturą, wtedy można zapomnieć o klimatyzacji, sama sobie radzi. mam dokładnie tak samo. W Avensis żony, działa to znacznie bardziej intuicyjnie i dmuchawa tak nie szumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 W Lexusie IS200 mam tak,że jak ustawię AUTO to najpierw wieje jak oszalała żeby dostosowac temperaturę do zadanej a potem już spokojnie ją utrzymuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts