bvb Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 (edited) Czy ktoś mógłby (i chciałby ) mnie oświecić, czy w rzeczonym przedlifcie jest jakaś różnica w zakresie regulacji fotela pasażera? Chodzi mi głównie o regulację wysokości. W SIP-owej specyfikacji oba ją mają. Jak rozumiem, w Comforcie nie ma elektryki i jest tylko góra-dół, a w Exclusive jest może kołyska, czy próżne nadzieje? Ściągnąłem instrukcję obsługi ogólnoświatową i tam w ogóle jest tylko przód-tył i kąt oparcia. Edited April 24, 2021 by bvb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristofor Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 16 minut temu, bvb napisał: Ściągnąłem instrukcję obsługi ogólnoświatową i tam w ogóle jest tylko przód-tył i kąt oparcia. W MY 19 jest pełen zakres to znaczy góra - dół plus "kołyska". U kierowcy dodatkowo podparcie lędźwiowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Posted April 25, 2021 Author Share Posted April 25, 2021 @Kristofor Dzięki! To daje nadzieję. Przedliftowcy, pomóżcie Szykuję się do poszukiwań i jeśli Exclusive nic nie wnosi do pozycji pasażera z zużytym kręgosłupem, to nie będę przekreślał Comforta. W sumie nawet wolę więcej gumy i brak skóry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 W dniu 25.04.2021 o 13:24, bvb napisał: @Kristofor Dzięki! To daje nadzieję. Przedliftowcy, pomóżcie Szykuję się do poszukiwań i jeśli Exclusive nic nie wnosi do pozycji pasażera z zużytym kręgosłupem, to nie będę przekreślał Comforta. W sumie nawet wolę więcej gumy i brak skóry. Exclusive nic nie wnosi w kwestii regulacji fotela kierowcy poza pamięcią ustawień. Fotel pasażera w wersji Comfort regulowany jest manualnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 W dniu 24.04.2021 o 22:16, Kristofor napisał: W MY 19 jest pełen zakres to znaczy góra - dół plus "kołyska". U kierowcy dodatkowo podparcie lędźwiowe. W modelach 15-17 jest identycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 23 minuty temu, raju napisał: W modelach 15-17 jest identycznie Czyli w Exclusivie pasażer ma regulację wysokości osobno przodu i tyłu. Ale czy ten manualny z Comforta ma w ogóle regulację wysokości? Jak się wreszcie namyślę, to się zapewne będę do Ciebie odzywał Nie myślałeś o założeniu wypożyczalni, żeby można było kręgosłup poprzymierzać do foteli na dłuższym dystansie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts