dawidff125 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Witam serdecznie, znalazłem podobny temat który zakończył się na propozycji podmiany przepływomierza, nie będę rozwijał co bylo co nie było robione bo borykam się z tym problemem już 3 lata. Ale nigdy nie podmieniłem przepływomierza z tad tez pytanie czy jest ktoś Na Podkarpaciu kto zgodził by się na chwilowa podmianę przepływomierza na krótka jazdę próbna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Witam serdecznie, znalazłem podobny temat który zakończył się na propozycji podmiany przepływomierza, nie będę rozwijał co bylo co nie było robione bo borykam się z tym problemem już 3 lata. Ale nigdy nie podmieniłem przepływomierza z tad tez pytanie czy jest ktoś Na Podkarpaciu kto zgodził by się na chwilowa podmianę przepływomierza na krótka jazdę próbna? Zapytaj w watku lokalnym, w spotkaniach forumowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidff125 Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 Ok,dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutra80 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Mam starą przepływkę mogę Ci pożyczyć. Szarpania nie ma ale generuje bycze korekty na paliwie -15% na jałowym i +15% na ogniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike-m Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Daj znać jakie rezultaty, bo u mnie też zdarza się poszarpywanie...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts