Jackost Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) Witam wszystkich! Na fajny temacik się natknąłem. Toteż się dzielę. Mamy Powstańca z zacnym Subarakiem - trzeba pomóc !!! Pozdrawiam. https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/pomozmy-wyremontowac-subaru-powstanca-warszawskiego-ruszyla-zrzutka/ntxc021 Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka [edycja moderatora] Link do akcji zbierania pieniędzy: https://zrzutka.pl/956wvs [/edycja moderatora] Edited April 21, 2021 by aflinta Dodano link do akcji zbierania pieniędzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightRunner Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Wplacone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackost Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 Dzięki każde wsparcie cenne. Na razie 20300 PLN zebrane, ale do celu 75000pln jeszcze daleko Pozdrawiam!Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzixd Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Może kolega@kaszlarz mógłby coś pomóc od strony technicznej, bo też męczy Leone. Wysłane z mojego mądrzejszego telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszlarz Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Bardzo ładnie wygląda. Chyba że to stan na jakieś dawne czasy.Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackost Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 Pozdrowienia dla kolegi od Leone. Moje Leone już niestety bardzo dawno sprzedane, ale wspominam z rozrzewnieniem Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Brawo dla Subaru Polska za wsparcie akcji!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Pomagam i ja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 W dniu 18.04.2021 o 11:45, Jackost napisał: Dzięki każde wsparcie cenne. Na razie 20300 PLN zebrane, ale do celu 75000pln jeszcze daleko Pozdrawiam! Już jest 29640 Akcja nabiera tempa, na pewno również dzięki postowi Subaru Polska na FB. Nie martw się, zaraz będzie, ile trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke Skywalker Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Wpłacone! Ł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutra80 Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 dzyń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opanowany Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 poszło! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Dobrze idzie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Wszedłem na ten link. Po wybraniu opcji "anonimowo" każe wpisać imię i nazwisko ! Pewnie później e-mail.... Miałem dobre chęci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Wszedłem na ten link. Po wybraniu opcji "anonimowo" każe wpisać imię i nazwisko ! Pewnie później e-mail.... Miałem dobre chęci.Trzeba było wpisać "Grzegorz Brzęczyszczykiewicz" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Wiem ! Moja córka tak robi. Ale niechęć do internetu u mnie przeważa. Numer karty kredytowej pozostanie. Jeżeli widzę takie ruchy, to od razu odpuszczam. Ale ja mam 65 lat ! Stary, nieufny dziad ! Całe życie skazany na komputery i ich możliwości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 32 minuty temu, mz56 napisał: Numer karty kredytowej pozostanie. Metod płatności jest kilka, nie trzeba używać karty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Przecież tu chodzi o narzekanie dla samego narzekania. Szkoda prądu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Niestety te Pay Pal i inne metody troszkę mnie przerastają. Ostatnie lata poświęciłem na to, by być na bieżąco z technologiami telewizyjnymi. SDI wypierana przez IP. Pani Moderator, jeżeli Pani nie widzi problemów starego dziada skoncentrowanego na zupełnie innym polu, to trudno. Moim zadaniem jest aby Pani miała możliwość oglądania telewizji satelitarnej, kablowej, naziemnej i internetowej. Uwaga o debilnej stronie, świadczy tylko o akceptowaniu przez Panią olewactwa w pisaniu aplikacji. Przepraszam, że lekko się unoszę, ale Pani komentarz na mój temat "narzekanie dla samego narzekania" jest bez sensu. Ja, w przeciwieństwie do Pani, nie mogę dopuścić żadnego błędu, bo reperkusje idą w miliony złotych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Oj tam oj tam.Albo wpłacam i wspieram albo nic nie robię. W każdym razie po co komentować w każdym przypadku. Czy się pochwalę tym że wsparłem czy nie. Co kogo kogo to obchodzi. Mam wrażenie że wątek powinien być zablokowany zaraz pod pierwszym postem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 @mz56 do wszelakich płatności w internecie staram się używać BLIKa i wszystkim go polecam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 6 minut temu, mz56 napisał: Niestety te Pay Pal i inne metody troszkę mnie przerastają. Ostatnie lata poświęciłem na to, by być na bieżąco z technologiami telewizyjnymi. SDI wypierana przez IP. Pani Moderator, jeżeli Pani nie widzi problemów starego dziada skoncentrowanego na zupełnie innym polu, to trudno. Moim zadaniem jest aby Pani miała możliwość oglądania telewizji satelitarnej, kablowej, naziemnej i internetowej. Uwaga o debilnej stronie, świadczy tylko o akceptowaniu przez Panią olewactwa w pisaniu aplikacji. Przepraszam, że lekko się unoszę, ale Pani komentarz na mój temat "narzekanie dla samego narzekania" jest bez sensu. Ja, w przeciwieństwie do Pani, nie mogę dopuścić żadnego błędu, bo reperkusje idą w miliony złotych. Prawie w ogóle nie oglądam telewizji, niemniej dziękuję Ogarnięcie wpłaty blikiem jest dziecinnie proste. Oczywiście, można nie wpłacić i narzekać na sposób organizacji zbiórki. Zbiórki internetowe zawsze są tak organizowane. Z kilku oczywistych względów. Ta strona to nic nowego w każdym razie. Anonimowo to można dać komuś 5 zł pod Lidlem A może lepiej nie wpłacić i przemilczeć? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Szanowna koleżanko. Mam za sobą zapory, antywirusy, cuda ! Polsat. Zmusiłaś mnie do odetkania. Całe to g... tylko próbuje ochronić mnie przed przewałem. Być może jestem przeczulony, ale na "anonimowo" i podaj nazwisko reaguję wręcz chorobliwie. Jak mam 50 haków dziennie, to czuję się nieswojo lub walczę z tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackost Posted April 23, 2021 Author Share Posted April 23, 2021 Ważne słuchajcie, że chyba dobrze idzie. Myślę, że się uda. A co do metod wpłaty to tam widziałem, że zwykły przelew też można wybrać, ale anonimowe to nie będzie Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 To może lepiej po prostu wyłączyć internet Człowiek będzie może zdrowszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts