P4uk4 Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 (edited) Cześć, jakoś nie udało mi się znaleźć info, a nie mam "przy sobie" auta, żeby wyjąć na wzór. Pacjent GC8 przedlift Kojarzy ktoś jakie jest oznaczenie żarówek zegarów (dużych od podświetlenia tarcz i małych do kontrolek) oraz pokręteł nawiewu? Z góry dzięki za pomoc Edited April 15, 2021 by P4uk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takumifan Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Zegary: -W3W/W5W- do podświetlenia (W5W są mocniejsze więc jak wymieniać to pewnie wszystkie [8szt] bo oryginalnie są raczej W3W) -W2W/W1W - kontrolki Nawiewy: Prawdopodobnie to samo co do kontrolek, już nie pamiętam. Warto zdjąć ze wszystkich zielone gumeczki bo z nimi podświetlenie świeci jakby chciało a nie mogło. Przy okazji jak będziesz chciał wymienić żarówki w przyciskach (awaryjne, halogeny, spryskiwacze lamp itd.) to potrzebne są do nich żarówki z tzw. "wąsami". Trzeba ich poszukać na jakichś portalach i jak dobrze pamiętam nie potrafiłem znaleźć identycznego rozmiaru. Zamówiłem 2-3mm wyższe, pasowały bez problemu. Odwijasz stare żarówki z plastikowych mocowań, przekładasz druciki nowych i gotowe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4uk4 Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Dziękóweczka za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts