Michał97 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Witam. Mój tata ma możliwość zakupu Outback'a z 2014, 2.0 diesel w automacie z przebiegiem 170k km. Samochód do kupienia od rodziny, serwisowany tylko w ASO. Dwumasa i sprzęgło nie były wymieniane. Wiem, że 2.0 diesle mają fatalne opinie, ale czy w 2014 nadal jest tak źle? I czy przy tym przebiegu trzeba nastawiać się powoli na wymianę dwumasy? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maric1 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Automat? Dwumasa? Sprzęgło? Wysłane z mojego H8324 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Witam. Mój tata ma możliwość zakupu Outback'a z 2014, 2.0 diesel w automacie z przebiegiem 170k km. Samochód do kupienia od rodziny, serwisowany tylko w ASO. Dwumasa i sprzęgło nie były wymieniane. Wiem, że 2.0 diesle mają fatalne opinie, ale czy w 2014 nadal jest tak źle? I czy przy tym przebiegu trzeba nastawiać się powoli na wymianę dwumasy? Pozdrawiam.Ponoć od 2012 jest ok. A jak jeszcze masz to mieć z automatem to już wogule spokój. Tam nie ma dwumasy. Upewnij się tylko że ATF wymienili w skrzyni kiedyś. Bo z tym może być problem. Subaru swego czasu nie brali tego pod uwagę. A powinien być już 2 razy wymieniony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Jeżeli serwisowane cały czas w ASO można brac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 2 godziny temu, Michał97 napisał: Dwumasa i sprzęgło nie były wymieniane. nie da się wymienic tego czego w aucie po prostu nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał97 Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 Haha przepraszam za mój błąd :). Dziękuję za wyżej wymieniony opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts