szurpit2 Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Cześć, może ktoś z Was będzie umiał mi pomóc... Znalazłem na aukcjach internetowych dwa rodzaje korka do wlewu paliwa. Pacjent to impreza Gh z USA. Na schematach korek paliwa nie zależnie od wersji USA czy eu a ten sam numer ale ponoć różnią się numerem katalogowym części. Patrząc od dołu na korek faktycznie delikatnie się różnią... Czy ktoś może to przerabiał? Czy faktycznie ma to znaczenie dla układu par paliw?Wersja eu 110 zł wersja USA 180 zł...Jaśniejszy korek EUCiemniejszy USA Będę wdzięczny za podpowiedź.. Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sartek Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Ja niedawno kupowałem do Outbacka z USA i dobrali mi po VIN. Cena jakieś niecałe 40 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szurpit2 Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Ja niedawno kupowałem do Outbacka z USA i dobrali mi po VIN. Cena jakieś niecałe 40 zł.Dzięki a czy możesz mi na PW podesłać gdzie to dostałeś? Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts