Jump to content

Po wymianie ECU Impreza GD STI wersja USA

Damian Szeląg

Recommended Posts

Witam serdecznie!!!!

Wiem .. temat wałkowany.... Potrzebny Pan Magik, który sprawi, że moja Imprezka zacznie jeździć. Spalił się komputer. Przestała działać elektroniczna przepustnica. Chciałem założyć coś z Ecumastera, ale wielokrotnie usłyszałem, że to bardzo zły pomysł, że się nie da.... więc zacząłem szukać identycznego ECU. Kupiłem nowy, używany... Teraz wszystko działa... Prawie wszystko.... Wywalił błąd immobilizera i nie da się uruchomić auta... Ktoś już pisał, że trzeba dokodować immo do komputera itd, itd. Nie oczekuję porad co zrobić, a proszę o wskazanie konkretnego Pana Magika, co uczyni to, o czym proszę na wstępie. Najlepiej kogoś z Dolnośląskiego coby było blisko... Ale jak będzie trzeba pojechać w Polskę, to też nie problem.Komputer CJ 22611AM410 Denso. Był inny na Ebayu razem z kluczykiem i immo, ale nie wykazałem się refleksem i się sprzedał, więc kupiłem samo ECU.  Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Dziękuję bardzo za info... tylko jest jeszcze inny problem... wywalało mi bezpieczniki, więc rozkopałem całą instalację z otuliny i kabelek po kabelku sprawdzałem czy nie ma załamań, obdartej izolacji, więc jak ASO się za to weźmie, to jeszcze wymienią mi całą instalację, a to może być droższe od samochodu :))) dlatego szukam Pana Mistrza Elektronicznej Magii :)))  . Pozdrawiam

Mistrz Elektronicznej Magii nie ma dostępu do kodów immo w SSM. Zleć tylko ponowne programowanie immo i tyle, jak instalacja jest sprawna to nie będzie problemów.