Luku Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) Pytanie wrzucam tutaj bo więcej osób zagląda rozkręciłem te dwie śruby potem ta i wyciągnąłem cięgno "w dół": Samo cięgno zostało pod tunelem, ale obwinąłem szmatą (profesjonalnie), dość ciężko chodziło, więc zakładam, że samo się nie przestawi, ale wrócić tam i zabezpieczyć jakoś dodatkowo? Edited March 28, 2021 by 1uq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmer Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Samo się nie przestawi. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Aby było (profesjonalnie), użył bym drutu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz56 Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Od strony skrzyni jedna zawleczka. Tryb się sam nie przestawia. (Przynajmniej jak skrzynia zdrowa). Przerabiałem, jak plastikowa tulejka w oczku mi się zgubiła. W oczka linki tulejki mosiężne i gwarancja na 1 000 000 km. Bodajże 10x1 lub 12x1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts