Jump to content

maglownica regeneracja

kropi68

Recommended Posts

Dzień dobry,

Mam problem w imprezie GH MY'09  z cieknącą maglownicą i chciałbym ją zregenerować. 

Poszukuję zakładu (warsztatu) który wykona usługę regeneracji najlepiej w woj. śląskim.

Czy posiadacie namiary na sprawdzony warsztat? Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew.

Pozdrawiam. 

2 godziny temu, kropi68 napisał:

Dzień dobry,

Mam problem w imprezie GH MY'09  z cieknącą maglownicą i chciałbym ją zregenerować. 

Poszukuję zakładu (warsztatu) który wykona usługę regeneracji najlepiej w woj. śląskim.

Czy posiadacie namiary na sprawdzony warsztat? Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew.

Pozdrawiam. 

Może być drogo, jeśli wycieki są od góry od wałka ( najczęściej niestety ) nie występuję fabryczny zestaw naprawczy ( oringi i simmering) tylko z całym wałkiem który kosztuje ok 1800zł 

• Thanks 1

Ja kupiłem w zamienniku na razie nie mam wycieków.

Potrzebny jest numer agregatu aby mieć 100 pewności.

u mnie rurki stalowe się nie odkręciły od przekładni i w takim wypadku aby wyjąć główkę przekładni trzeba się trochę namęczyć. aby kierownica teoretycznie się nie przestawiła trzeba zrobić znak na korpusie główki i na wałku.

Jeśli wymieniasz same uszczelniacze w główce to pasuje wymienić góra dół 2x. operacja nie należy do najtrudniejszych

• Thanks 1

• 3 weeks later...

to albo lepszy cwaniak, albo tak poszly ceny. ja z 5 lat temu za sama regenrecja zaplacilem chyba 600 albo 800. mont/demont to max 500 powinien kosztowac wg mnie, geometria do 200, wiec tak pol tego co piszesz wg mnie...

• 11 months later...