Henryk82 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Przymierzam się do zakupu forka z drugiej generacji (jakoś bardziej mi się podobają od III generacji) i upatrzyłem takiego : https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-forester-2-0-158km-boxer-awd-4x4-lpg-full-opcja-super-stan-ID6DHiGj.html#7029fa8276 Wiem że trzeba sprawdzić tylne nadkola i kielichy czy ruda nie szaleje ale czy ktoś może oglądał ten egzemplarz , czy jest sens jechać z Łodzi do tego Ostrowa Maz. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
llkuba Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Możesz zapytać tutaj: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) Ja nie wiem... użytkownik z takim stażem a taki babol... wstyd! Edited March 26, 2021 by ewemarkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siodemka Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Tak sprawdź czy sa jeszcze progi oraz wachacze, bo one tez rdzewieją i musisz je wymienic. Pamietaj ze tylne kielich mozesz sprawdzic tylko po zdjęciu tapicerki i wygłuszenia inaczej tego nie da sie sprawdzic. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts