jakubeczko Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 (edited) Edytuję bo może zbyt zagmatwałem pytanie. Nie działa mi ładowanie telefonu z USB w podłokietniku - ale na dobrą sprawę nawet nie wiem czy powinno (chociaż ciężko mi znaleźć inne zastosowanie dla tego slotu i chyba nie spotkałem się z USB które nie ładuje). Próba na sprawnym kablu i w trasie. Zakładając że powinno ładować, gdzie można szukać przyczyn? Bezpiecznik? Edited March 24, 2021 by jakubeczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 u mnie też nie ładuje ale dane przez niego idą. auto takie samo jak twoje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakubeczko Posted March 24, 2021 Author Share Posted March 24, 2021 (edited) Dzięki, znaczy że nie do ładowania jest przeznaczone Edited March 24, 2021 by jakubeczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 A u mnie w MY14 (czy tam MY15, nie wiem dokładnie) są i dane i ładowanie. Radia macie oryginalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 nie. U mnie kenwood dnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 No to pewnie pewnie piny z zasilaniem są pozamieniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakubeczko Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 U mnie zdaje się że jest oryginalne, mogę jutro wrzucić foto jeśli miałoby to mieć znaczenie. Zakładając że poprzedni właściciel nie miał powodu żeby grzebać w pinach co mogłoby być powodem #2? Będę wdzięczny za wszelakie pomysły/rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
buc niskopienny Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 11 godzin temu, jakubeczko napisał: U mnie zdaje się że jest oryginalne, mogę jutro wrzucić foto jeśli miałoby to mieć znaczenie. Zakładając że poprzedni właściciel nie miał powodu żeby grzebać w pinach co mogłoby być powodem #2? Będę wdzięczny za wszelakie pomysły/rady Mi ładuje ok 0,5A. Odkurz paprochy z gniazda, zmień kabel, przeklikaj przy podłączonym tel. źródła audio, np na AUX. Albo olej to i użyj przejściówki z gniazda zapalniczki, można nawet kupić takie powyżej 0,5A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts