thaeng6bae1g Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 (edited) Witam, Coraz częściej śpię w moim foresterze IV benzyna, i chyba czas zwiększyć komfort i doinstalować ogrzewanie. Czy ktoś ma doświadczenie w instalacji suchego webasto w foresterze? Pytań jest kilka - gdzie wstawić nagrzewnicę, gdzie dodatkowy akumulator i tak dalej. A na deser, szukam mechanika/elektryka koło warszawy co mnie nie spławi z takim zleceniem. Edited March 23, 2021 by thaeng6bae1g 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 W dniu 23.03.2021 o 09:05, thaeng6bae1g napisał: Witam, Coraz częściej śpię w moim foresterze IV benzyna, i chyba czas zwiększyć komfort i doinstalować ogrzewanie. Czy ktoś ma doświadczenie w instalacji suchego webasto w foresterze? Pytań jest kilka - gdzie wstawić nagrzewnicę, gdzie dodatkowy akumulator i tak dalej. A na deser, szukam mechanika/elektryka koło warszawy co mnie nie spławi z takim zleceniem. Czy udało się ogarnąć temat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cewie Posted April 14 Share Posted April 14 Proszę mnie nie obdarowywać złotą łopatą. Przymierzam się do montażu suchego ogrzewania postojowego i kompletnie nie wiem od czego zacząć. Chciałbym takie montowane na stałe, ale jak nie będzie możliwości, to w ostateczności będzie na bagażniku dachowym z rurami skierowanymi do okna. Proszę o rady, gdzie zamontować piec i jak rozprowadzić resztę instalacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts