555marcin Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Witam, Przeczesałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Czy EJ253 w Outbackach III jest wizualnie do rozróżnienia w której wersji mocowej występuje? Czy 165km non AVLS, czy 173 z AVLS? Mam na oku OBK, wg VIN MY07, a w dowodzie 121kW... I co zostało poprawione w mocniejszej wersji, poza AVLS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beren Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 pod maską ponoć widać jak wiesz na co patrzeć a w dowodzie ponoć bywają błędy Mam tak samo jak Ty, MY07 i 121KW. Będe pytał przy najbliższej okazji mechanika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narrator Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 W wersji z AVLS na głowicy od strony kierowcy jest dodatkowy zawór w pobliżu osłony rozrządu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narrator Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 50 minut temu, Narrator napisał: W wersji z AVLS na głowicy od strony kierowcy jest dodatkowy zawór w pobliżu osłony rozrządu. Dzięki wielkie, wiadomo gdzie patrzeć. A masz wiedzę, czy polifty były również bez AVLS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sartek Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 4 godziny temu, beren napisał: w dowodzie ponoć bywają błędy Bywają, jestem tego najlepszym przykładem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts