Qubu666-Baja Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 (edited) Kolejny temat ( P&P tym razem.uff...). Moja bryczka jest bez "tweeterów". "Tweetery" mam już namierzone. Przewód audio w wiązce już wcześniej był w boczku schowany, więc totalny luz. Tylko P&P , bo kostki pasują do siebie (to jest najlepsze w tej zabawie) Obecnie zaślepka-trójkąt, w miejsce której "wjedzie" tweeter, jest montowany, "na wcisk". Pytanie jest konkretne: czy "tweeter" OEM z roczników 99-03 ,jest również montowany "na wcisk"? . Ps. Prosiłbym o odpowiedż osoby, które "grzebały" kiedyś przy boczkach z tego rocznika, albo najlepiej takie, które ściągały ten "tweeter". Edited March 19, 2021 by Qubu666-Baja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Tak, wejdą ja swoje wyciągałem no kupowałem do Maliny głośniki Hertz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubu666-Baja Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 (edited) Godzinę temu, kriskristoffers napisał: Tak, wejdą... Dzięki dobrodzieju, za konkret info. Wciagam tweetery... Ps miałeś OEM Subwoofer w swoim Subaraku, przed modem? Jak masz leżący i kurzący się, to może byś chciał sprzedać subwoofer + kabel radio--subwoofer? Jak coś to daj znać na priv. Edited March 19, 2021 by Qubu666-Baja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Nie żadnych modów, kupiłem zestaw głośników odseparowanych ze zwrotnicami Hertz i wstawiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubu666-Baja Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 (edited) Ok... Wszystko jasne. Ps Muszę "namierzyć" jakiś, na sprzedaż, OEM Subwoofer do kompletu. Wiesz... wiosna idzie i bryczce trzeba prezenty "na zająca" kupić. ;P EDIT 11.04.2021 : Tweetery ,już siedzą na swoim miejscu. Jak ktoś nie ma, to polecam kupić ,bo dźwięk dzięki takiej operacji jest elegancki. z dokładką poradzi sobie bardziej ogarnięta dziewczyna, czy facet. do montażu nawet nie potrzebny jest śrubokręt. zestaw jest "na wcisk" i do podłączenia jedna wtyczka. |Używki na zdjęciu , całe i w pełni sprawne, kupiłem za 40zł i po temacie... Ps. teraz subwoofer, do kompletu, za kilka groszy muszę kupić. (ma ktoś taki z przewodami, na sprzedaż? . Pytanie zadam w dziale "kupię",. Tu wrzuciłem, przy okazji gadki o kompletowaniu audio) Edited April 11, 2021 by Qubu666-Baja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts