Jump to content

OEM Tweetery- głośniki. OBK 2001

Qubu666-Baja

Recommended Posts

Kolejny temat ( P&P tym razem.uff...). Moja bryczka jest bez "tweeterów". "Tweetery" mam już namierzone. Przewód audio w wiązce już wcześniej był w boczku schowany, więc totalny luz. Tylko P&P ;) , bo kostki pasują do siebie (to jest najlepsze w tej zabawie)

Obecnie zaślepka-trójkąt, w miejsce której "wjedzie" tweeter, jest montowany,  "na wcisk". Pytanie jest konkretne: czy "tweeter" OEM z roczników 99-03 ,jest również montowany "na wcisk"? .

Ps. Prosiłbym o odpowiedż osoby, które "grzebały" kiedyś przy boczkach z tego rocznika, albo najlepiej takie, które ściągały ten "tweeter". 

Edited by Qubu666-Baja

Godzinę temu, kriskristoffers napisał:

Tak, wejdą...

Dzięki dobrodzieju, za konkret info. Wciagam tweetery... ;)  Ps miałeś OEM Subwoofer w swoim Subaraku, przed modem?  Jak masz leżący i kurzący się, to może byś chciał sprzedać subwoofer + kabel radio--subwoofer? Jak coś to daj znać na priv.

Edited by Qubu666-Baja

Ok... Wszystko jasne. Ps Muszę "namierzyć" jakiś, na sprzedaż, OEM Subwoofer do kompletu. Wiesz... wiosna idzie i bryczce trzeba prezenty "na zająca" kupić. ;P

EDIT 11.04.2021 :  Tweetery ,już siedzą na swoim miejscu. Jak ktoś nie ma, to polecam kupić ,bo dźwięk dzięki takiej operacji jest elegancki. z dokładką poradzi sobie bardziej ogarnięta dziewczyna, czy facet. do montażu nawet nie potrzebny jest śrubokręt. zestaw jest "na wcisk" i do podłączenia jedna wtyczka. |Używki na zdjęciu , całe i w pełni sprawne, kupiłem za 40zł  i po temacie... Ps. teraz subwoofer, do kompletu, za kilka groszy muszę kupić.  (ma ktoś taki z przewodami, na sprzedaż? . Pytanie zadam w dziale "kupię",. Tu wrzuciłem, przy okazji gadki o kompletowaniu audio)IMG_20210406_135928.thumb.jpg.14c7c08755eb18325603724005dd1c35.jpg

IMG_20210319_160357.jpg

Subwoofer 1.jpg

Subwoofer_Amplifier.jpg

Edited by Qubu666-Baja