Narrator Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Witam Jaki specyfik polecacie do uszczelnienia połączenia dwóch połówek skrzyni korbowej? Czy masa uszczelniająca Reinzosil zda egzamin? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
st981777 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Da radę bardzo dobrze, jeden z lepszych moim zdaniem, tylko pamiętaj o nowych o-ringach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Mega Grey z Versachemu, Reinzosil się potem bardzo ciężko zmywa jak trzeba coś drugi raz zrobić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
st981777 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 1 minutę temu, skwaro napisał: Reinzosil się potem bardzo ciężko zmywa Fakt, natomiast nigdy mi nic po nim nie pociekło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
133699 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Reinz czy Dirko spoko, silniki w piździkach tym składałem, teraz składam na Reinzie swój. Skrawo właśnie polecił mi Mega Grey, będę testować na "mniejszych" rzeczach na połówki na pierwszy raz jeszcze się obawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Teraz, st981777 napisał: Fakt, natomiast nigdy mi nic po nim nie pociekło... Mega Grey jest bardzo podobny do OEM Hondabond używanego w ASO Hondy, jest naprawdę ok i też mi nigdy na nim nie pociekło Link to comment Share on other sites More sharing options...
st981777 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Dobrze wiedzieć, dopisuję go sobie do listy polecanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narrator Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 59 minut temu, skwaro napisał: OEM Hondabond Słyszałem o tym na jakimś anglojęzycznym filmie. Bardzo polecali i prawie kupiłem tylko trochę drogi bo mała tubka za 100zł. Dzięki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts