Hautameki Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Chciałbym zmienić półosie w napędzie z Sti 2005 - w tzw. widetracku, czyli już szerzej i 5x114. Mam to w GC8, jest trochę za szeroko. Tutaj pytanie - czy krótsze, przedliftowe półsie (tylne) z Sti (2001-2004) podejdą pod dyfer i zwrotnice z 2005r? Nie mogę rozkminić tego na http://opposedforces.com/, nie wyszczególnia mi jakby półosi 2005-2007, a rozumiem że musi być dłuższa niż przed 2004. Ktoś podpowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatSubiBoy Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Wahacze tez sa dluzsze tak jak stabilizator i polosie cale zawieszenie od widetraka jest wieksze niz w zwyklym sti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hautameki Posted March 13, 2021 Author Share Posted March 13, 2021 Tak, wiem że wahacze będą dłuższe i musiałbym je zmienić. Półosie też zdaje sobie sprawę, że są dłuższe. Pytanie jest czy te krótsze pasując o dyfra i zwortnicy z widetracka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts