Harvester Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Dzień dobry, podtrzymując forumową tradycję pragnę założyć nowy wątek o dosyć charakterystycznym tytule Dobrze pamiętam jak sam śledziłem (i wciąż śledzę) poczynania rajdowe Gacka555 w podobnym temacie. Dzisiaj, zachęcony przez innych użytkowników forum, zakładam nowy wątek.... o sobie. Wiąże się to z publikacją oficjalnej strony FB, którą wczoraj założyłem. Za chwilę wkleję treść oryginalnego zaproszenia do obserwowania tej strony. Zanim to uczynię, poinformuję że będę częściej zaglądał na forum niż przez ostatnie lata i będę aktualizował ten wątek o ważne dla mnie wpisy. Będą to bieżące informacje odnośnie moich rajdowych poczynań, możecie spodziewać się filmów z Subaru w roli głównej, onboardów itd. Aby jednak zachować odrębność tego wątku od strony na FB, nie będę tu zamieszczał wpisów dotyczących tego co już było. To znajdziecie na FB Zapraszam! --------------------------------- Treść oryginalnego zaproszenia:Witajcie! Chciałbym Was zaprosić do polubienia mojej nowej strony na FB. Nowi forumowicze pewnie mnie nie do końca kojarzą, ale starsi na pewno potwierdzą, że będzie tam baaardzo dużo o Subaru :). Jestem związany z marką już od 13 lat i przejechałem tymi samochodami wiele kilometrów, w najróżniejszy sposób. Pozdrawiam -- https://www.facebook.com/mpryczekrally 21 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 To teraz ciekawe czy gorące informacje będą się pojawiać najpierw na FB czy tutaj Czekamy na pierwsze testy i starty. Jak sprawa z ERC2 ogłoszona w tym tygodniu wpłynie na wasze plany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 Oczywiście wpłynęła, ale będzie dobrze. Niedługo puścimy oficjalne info. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 @Harvester no co mam powiedzieć , widzimy się i kibicuję braciom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 17 minut temu, carfit napisał: @Harvester no co mam powiedzieć , widzimy się i kibicuję braciom Myślę, że powinieneś zobaczyć mój dzisiejszy wpis na FB o WRXie, a jak już przeczytasz to zapytam, "rings any bell" ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Harvie trzymam kciuki, kibicuję i zazdraszczamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Zapomniałem pytać bo były dwie sztuki. Wasze auto to to auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 no na starość jest komu kibicować Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 7 minut temu, herrkam napisał: no na starość jest komu kibicować Dziada szykuj albo Colina i "0" byś jakie pojechał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 10 minut temu, chojny napisał: Dziada szykuj albo Colina i "0" byś jakie pojechał. to głupi pomysł nie jest, cos tam pewnie wyszykuje się Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 minutę temu, herrkam napisał: to głupi pomysł nie jest, cos tam pewnie wyszykuje się @Premo... widzisz to!?! Da się? Da się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Gdzie mi tam do Herrkama, chłop WRC przejechał, a ja się na kjs pokręcić mogę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 @chojny, wiem jaki to samochód ale nie jestem pewny, który to z tych dwóch. Dopiero niedługo go zobaczę na własne oczy @herrkam, jak tam Wasze GC8 ? @Gazik a Ciebie to kiedy znowu zobaczę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 Dzisiaj o 18:00 na FB premiera filmu, który zmontowałem jeszcze w czasach, gdy nie widziałem, że cała historia mojego "rajdowania" się tak rozwinie. Zapraszam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Trzeba będzie śledzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 8 minut temu, jpol napisał: Trzeba będzie śledzić. Ty się tak nie ciesz, bo na filmie który dzisiaj poleci będzie Cię trochę widać Jaaaaa to jest niesamowite, że tyle lat minęło a ludzie wciąż Ci sami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 9 minut temu, Harvester napisał: Jaaaaa to jest niesamowite, że tyle lat minęło a ludzie wciąż Ci sami Cześć dzieciaku z OBK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 (edited) 3 minuty temu, Aga napisał: Cześć dzieciaku z OBK Hahah... Kiedy my się ostatnio widzieliśmy ? 2008 ? EDIT: Chociaż coś mi jeszcze jakiś Toruń świta... Edited March 12, 2021 by Harvester 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 17 minut temu, Harvester napisał: Ty się tak nie ciesz, bo na filmie który dzisiaj poleci będzie Cię trochę widać Jaaaaa to jest niesamowite, że tyle lat minęło a ludzie wciąż Ci sami Ja sobie dziś przypomniałem kawałek historii, z Torunia. Mam udokumentowaną pochwałę od Ciebie, mogę budować poczucie własnej wartości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Życzę sukcesów Dawno temu widziałem kilka przejazdów i byłem pod wrażeniem ! Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 2 minuty temu, Andrzej Koper napisał: Życzę sukcesów Dawno temu widziałem kilka przejazdów i byłem pod wrażeniem ! Pozdrawiam Dziękuję serdecznie! Będę robił to najlepiej jak umiem, obiecuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 3 minuty temu, Harvester napisał: Dziękuję serdecznie! Będę robił to najlepiej jak umiem, obiecuję Tylko nie za szybko pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 Teraz, Andrzej Koper napisał: Tylko nie za szybko pozdrawiam Kiedyś przeczytałem wywiad z Panem i do dzisiaj mam w głowie słowa na temat ścigania się na śmierć i życie, moje podejście jest takie jak u Pana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 41 minut temu, Harvester napisał: Hahah... Kiedy my się ostatnio widzieliśmy ? 2008 ? EDIT: Chociaż coś mi jeszcze jakiś Toruń świta... Ale Toruń był niedługo potem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 godzinę temu, Harvester napisał: na filmie który dzisiaj poleci będzie Cię trochę widać Ożeż(ku). W ogóle tego nie pamiętałem. Dopiero po zobaczeniu skojarzyłem, że przecież było... Ech, kawał czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts