guma Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 (edited) Witajcie!!! Jak od niepamiętnych czasów otwieram wątek Plejadowy... Nie mogłem odmówić sobie tej przyjemności ... ...nom w sumie żona mi przekazała Odgórną wiadomość i skoro żyje jako posłaniec, to chyba dobrą nowinę przyniosła ... Tak więc trzymajcie kciuki, bo jeśli nic się nie zmieni.... to odpalamy Plejady 2021 !!! Pozdrawiam serdecznie @Dyrekcja !!! Edited March 9, 2021 by guma 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaldekW Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 (edited) Yes yes yes, Takich wieści było mi dziś trzeba ! To czekamy na plejady w wlkp Edited March 9, 2021 by WaldekW Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 @guma a to? Cytat KOMUNIKAT Szanowni Państwo, Z największą przykrością informujemy, iż przedłużająca się pandemia uniemożliwia nam w 2021 roku przeprowadzenie tradycyjnego Zlotu Plejad. Mamy nadzieję, że w roku 2022 problemy związane z pandemią będą już tylko wspomnieniem i wszyscy będziemy mogli spotkać się w dobrym zdrowiu i we wspaniałych nastrojach. Organizator Zlotu Plejad Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 10 minut temu, -=nikon=- napisał: @guma a to? Nie jestem władny komentować powyższe Wszystko się zmienia, miejmy nadzieję, że w dobrym kierunku... Komunikat jest z kiedy??... A mój post notabene z dzisiejszej informacji się urodził. Więc trzymajcie kciuki i do zobaczenia mam nadzieję Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Teraz, guma napisał: Nie jestem władny komentować powyższe Wszystko się zmienia, miejmy nadzieję, że w dobrym kierunku... Komunikat jest z kiedy??... A mój post notabene z dzisiejszej informacji się urodził. Więc trzymajcie kciuki i do zobaczenia mam nadzieję Obyś był dobrym prorokiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Komunikat z przed 8h. https://www.facebook.com/SubaruPolska/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 @carfit, wiem. Też widziałem. Nie mogę komentować rozbieżności informacji... Otwarcie tegoż wątku nie było moim widzimisię, mimo iż jako jedyny mam do tego prawo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Wpisze się na pierwszą stronę i czekamy na info co tu się dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumpman Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Takie niusy to lubię Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Nie dalej jak wczoraj syn mi powiedział, że brakuje mu plejad , bookuje profilaktycznie urlop na Boże ciało Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Plejady będą, oczywiście. W formie teleporady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subary Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Tak tylko się zamelduję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Świetna nowina, czyli z powrotem muszę przełożyć AT'ki do Szreka Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Misza. Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 10 godzin temu, kriskristoffers napisał: Świetna nowina, czyli z powrotem muszę przełożyć AT'ki do Szreka Chyba na zimówkach w lato nie chciałeś jeździć? Zostaw sobie G015, zmień felgi i ciesz się życiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Jak mam zostawić Geolandary to po co mam zmieniać felgi. Jak się nie sprzedadzą to zostają na Forku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Ivan Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 @guma, może zmienić Ci nick na "zamieszanie", bo się zwolnił jakiś czas temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgol Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 11 minut temu, Aga napisał: @guma, może zmienić Ci nick na "zamieszanie", bo się zwolnił jakiś czas temu phi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Obserwator włączony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 @guma zasiał trochę optymizmu... jednak Plejad 2021 niestety nie będzie Obserwator wyłączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Można się rozejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Godzinę temu, Pan Dziedzic napisał: Można się rozejść. Wręcz przeciwnie... trzeba się zejść i pospamować trochę w tęsknocie za Plejadami W końcu kiedyś pandemia się skończy i Plejady znowu będą Link to comment Share on other sites More sharing options...
_akir_ Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 11 minut temu, Urabus napisał: W końcu kiedyś pandemia się skończy i Plejady znowu będą rozpisalem juz urlop na 2025 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts