lenox Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Witam grono Szanownych Kolegów, Poszukuję informacji a właściwie konkretnej podpowiedzi dotyczące zawieszenia.Pacjent to Subaru Impreza WRX z 2001r. auto służy głównie do amatorskiej zabawy na torze.Chcę założyć zawieszenie gwintowane i teraz moje pytanie, jakiej firmy?? Może jakiś konkretny model??Budżet to około 6000 złZ góry dziękuję za podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
133699 Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Z kim nie rozmawiałem na torze, to polecali KW V1/V2. Akurat 6k, jakiś lepszy (zgaduje że ma cambery?) 8-9k.. A z takich "tańszych" ale nadal solidnych i dających się dobrze wyregulować to BC Racing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_isza Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) a do amatorskiej to nie lepiej ultra sr i sprezyny einbacha, jak wielu tu sobie chwali taki setup? m ysle, ze przy wrx nawet taki entry lv z KW, to torche przerost formy... zmien za reszte budzetu wszytskie tulejki w zawieszeniu na n-grupowe sti, jesli jeszcze mozna je dostac i chyba lepszy efekt zauwazysz, niz gwint. Edited March 12, 2021 by M_isza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts