sebn5 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 (edited) wtyczka schowana za panelem przy drzwiach po stronie kierowcy. Pacjent Fxt sh 2009 Chodzi o tę zieloną VID20210221160259.mp4 Edited March 7, 2021 by sebn5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk84 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Nie wiem co to za wtyczka, ale u siebie taką znalazłem od strony pasażera, jak połączyłem to auto jakby weszło w tryb serwisowy, po kilkunastu metrach zero mocy i przyśpieszenia i masa błędów, po prostu choinka się zapaliła, więc lepiej nie ruszać ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebn5 Posted March 8, 2021 Author Share Posted March 8, 2021 To lepiej nie ruszać, temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pientaa Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Mam co prawda imprezę, ale chyba temat wtyczki identyczny;) Szukając gniazda OBD zauważyłem, że mam 2 zielone końcówki rozłączone. Do czego to Instalacja jest i jeśli ich połączenie wywołuje choinkę na desce to co jest tego powodem? Wiem, mogę sprawdzić co się stanie łącząc je, ale - jak pokazuje ten wątek- może lepiej zapytać Fotka z widocznymi wtyczkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaro2003 Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 (edited) To wtyczki diagnostyczne do wymrugania błędów, w codziennej eksploatacji mają być rozłączone. Temat był już poruszany, musicie poszukać i poczytać o tym koniecznie, co by nie pisać niepotrzebnie kilka razy. Edited April 7, 2022 by yaro2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pientaa Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 OK, dzięki za info. Szukam po hasłach "wtyczka", "zielona wtyczka" i trafiłem tu. Teraz wiedząc że chodzi o diagnostykę będzie łatwiej. Dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts