pawelekfrmtb Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Hej Wszystkim, Ostatnio nabyłem Legacy z 92r. full opcja i zamierzam zrobić go na picco baritso. Samochód jest w stanie hmm... Blacharskim 7/10 Mechanicznym 4/10. Po odpaleniu falują obroty przez to, że gaz jest spartaczony (ktoś pociął kable), po odłączeniu komputera od gazu samochód kręci nie odpala. Brak sondy lambda, wydech nie spawany tylko obsmarkany spawami na dodatek dziurawy -> do wymiany. Świeci się check engine i błąd hamulców, jak mogę to sprawdzić checkiem miganym? Na początku zamierzam wymienić rozrząd i tu prośba o pro tipy jak to najłatwiej zrobić. Posiadam książkę serwisową, lecz dobrze zasięgnąć rady kogoś kto już to robił. Thanks from the mountain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymian Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Więcej zdjęć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 20 minut temu, Dymian napisał: Więcej zdjęć! Zdjęcia dodam wkrótce również podłogi jak wjadę na kanał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miis Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 2 godziny temu, pawelekfrmtb napisał: Blacharskim 7/10 Mechanicznym 4/10. Na pewno pomieszałeś A jak nie to masz wygrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 7 minut temu, Miis napisał: Na pewno pomieszałeś A jak nie to masz wygrane Ku mojemu zaskoczeniu jest naprawdę dobrze jak na samochód z 92r. jest mała dziurka z tyłu przy prawym progu i pas tylny raczej będzie do poprawek. Przez poprzedniego właściciela były robione nadkola, a jeszcze wcześniejszy właściciel robił kielichy. Silnik zdaje się być zdrowy, na liczniku 367 tyś km, ile w tym prawdy nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Daj foto podwozia ocenimy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Pytanie jest jedno - bordo czy zielony? Bo oba latały z białymi stalowymi felami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipton Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 @pawelekfrmtbMam nadzieję, że ta dziurka to tylko dziurka. U mnie praktycznie nic nie było widać przy progach, a po kilku miesiącach...strach się bać...:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzixd Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 o, kupiłeś tego z ogłoszenia na FB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted December 23, 2021 Author Share Posted December 23, 2021 Cześć, wiecie gdzie dostać prawy tylny wahach do dzioda? Czy pasują jakieś inne wahacze z imprez 1st gen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hugo Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Wzdłużny czy poprzeczny? Znajdę oba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts