czaki Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Tak jak w temacie, czy ktoś montował swiatła do jazdy dziennej w tym modelu? Poproszę o namiary na sprawdzone rozwiązania i modele świateł do zamontowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo11 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Godzinę temu, czaki napisał: Tak jak w temacie, czy ktoś montował swiatła do jazdy dziennej w tym modelu? Poproszę o namiary na sprawdzone rozwiązania i modele świateł do zamontowania. Jest coś takiego jak szukajka: You're welcome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaki Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Powiem szczerze, że szukałem takiego tematu blisko 3 godziny i nie odkopałem. Dzięki za info. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaki Posted March 8, 2021 Author Share Posted March 8, 2021 Niestety jestem zmuszony odgrzać kotleta, po przestudiowaniu tematu i obdzwonieniu ASO uzyskałem informację, że nie współpracują już z firmą sprzedającą moduły świateł do jazdy dziennej. Czy ktoś zakładał jakieś inne modele z homologacją, np. połączone ze światłami przeciwmgłowymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts