Mateusz Wiktor Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Witam. Moje legacy posiada lampy w wersji USA. Takie już kupiłem. Przeglądy niby przechodzi itp ale wymaga to zakupu żarówek LED owych 2 kolorowych w miejscie postojowymi/kierunkowskazu. A że te żarówki za tanie nie są a w dodatku palą się co średnio 1000km postanowiłem zrobić coś z tymi lampami. Posiadam lampy europejskie z defektem. To znaczy obie mają uszkodzone klosze. Stopione od mocnych żarówek. Szukałem samych kloszy ale nigdzie nie mogę ich znaleść. (Są jedynie do polifta). Czy ktoś może ma jakieś dojścia do takich kloszy lub ma do sprzedania lampy UK/USA z dobrymi kloszami? ( Nawet połamane uchwyty itp. Zależy tylko na kloszu.) Pewnie pojawi się pyta ile dlaczego nie przełorzę kloszy z swoich lamp USA do eu. Poprostu jak coś zapisuje to nie będę miał już żadnych lamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sartek Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Wysłałem wiadomość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts