Aldek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Witam Mam pytanie odnoście wymiany chłodnicy wody w subaru legacy v. Chcę się sam za to zabrać, bo lubię sobie pogrzebać przy samochodzie i tu moje pytanie czy jest tam dużo kombinowania z wymiana chłodnicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Witam Mam pytanie odnoście wymiany chłodnicy wody w subaru legacy v. Chcę się sam za to zabrać, bo lubię sobie pogrzebać przy samochodzie i tu moje pytanie czy jest tam dużo kombinowania z wymiana chłodnicy? Nie ma problemu z wymianą. Godzina roboty, zwykle klucze i nic więcej. Możesz się pokusić o wymianę termostatu przy okazji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldek Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 3 godziny temu, ewemarkam napisał: 5 godzin temu, Aldek napisał: Witam Mam pytanie odnoście wymiany chłodnicy wody w subaru legacy v. Chcę się sam za to zabrać, bo lubię sobie pogrzebać przy samochodzie i tu moje pytanie czy jest tam dużo kombinowania z wymiana chłodnicy? Nie ma problemu z wymianą. Godzina roboty, zwykle klucze i nic więcej. Możesz się pokusić o wymianę termostatu przy okazji. Dzięki za odpowiedź, w weekend się za to zabieram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Kup sobie opaski do węży za wczasu. Bo te co są na aucie znając życie poddadza się. Edited February 17, 2021 by niebieskiultras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldek Posted February 18, 2021 Author Share Posted February 18, 2021 Dzięki, już zakupilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krajanek Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Podepnę się pod temat... Legacy II silnik 2.0 , padła chłodnica wody (rozszczelniona ) Czy na zamianę będzie pasować od Imprezy gc z silnikiem 1.8 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 (edited) 17 minut temu, Krajanek napisał: Podepnę się pod temat... Legacy II silnik 2.0 , padła chłodnica wody (rozszczelniona ) Czy na zamianę będzie pasować od Imprezy gc z silnikiem 1.8 ? Compatibility Please choose your vehicle’s details for specific results. ImprezaLegacySVX -Select-Brighton Coupe 2-DoorL Coupe 2-DoorL Sedan 4-DoorL Wagon 4-DoorLX Coupe 2-DoorLX Sedan 4-DoorLX Wagon 4-DoorOutback Wagon 4-DoorLLLLLXLXLXOutback -Select-1.8L 1781CC H4 GAS SOHC Naturally Aspirated2.2L 2212CC H4 GAS SOHC Naturally Aspirated1.8L2.2L [show all compatible vehicles] This part is not compatible with this 1996 Subaru Impreza L Sedan 4-Door 1.8L 1781CC H4 GAS SOHC Naturally Aspirated. Edited April 16, 2021 by ipsx82 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubu666-Baja Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 W dniu 16.02.2021 o 11:23, ewemarkam napisał: W dniu 16.02.2021 o 09:47, Aldek napisał: Nie ma problemu z wymianą. Godzina roboty, zwykle klucze i nic więcej. Możesz się pokusić o wymianę termostatu przy okazji. amen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts