Hoff_2.5 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Po wymianie akumulatora w moim Foresterze 2.5 USA 2015 mam wrażenie, że startuje jakoś leniwie. Pytanie : czy nie jest tak, że zrestartowały się jakieś ustawienia i znowu się "uczy" charakteru jazdy kierowcy ? (Kiedyś tak miałem w Fordzie C-max) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzixd Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Po wymianie akumulatora w moim Foresterze 2.5 USA 2015 mam wrażenie, że startuje jakoś leniwie. Pytanie : czy nie jest tak, że zrestartowały się jakieś ustawienia i znowu się "uczy" charakteru jazdy kierowcy ? (Kiedyś tak miałem w Fordzie C-max)Nie ten dział.Wysłane z mojego mądrzejszego telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoff_2.5 Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi Kolego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 12 minut temu, Hoff_2.5 napisał: Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi Kolego. Od pytań technicznych, mamy dział techniczny Kolego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoff_2.5 Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi Kolego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoff_2.5 Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Myślałem, że ktoś z doświadczonych coś mi podpowie. Ale OK, napisałem do Działu Technicznego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek_shin Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Od pytań technicznych, mamy dział techniczny Kolego. Szkoda palców na pisanie, Kolego Chojny. Nie dociera Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 2 minuty temu, radek_shin napisał: Szkoda palców na pisanie, Kolego Chojny. Nie dociera Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka No dobra Koledzy... chcieliśmy dobrze ale dzisiaj poniedziałek, więc nie wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoff_2.5 Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Widzę, że tu wyższa szkoła jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buc niskopienny Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 15 minut temu, Hoff_2.5 napisał: Widzę, że tu wyższa szkoła jazdy. Ja nie rozumiem, o co chodzi z nie tym działem. Po odpięciu aku w moim XV mam podobnie, ECU po kilkunastu lub kilkudziesięciu km i kilku odpaleniach ustabilizuje wolne obroty i nauczy się innych parametrów po resecie. To chyba normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 52 minuty temu, Hoff_2.5 napisał: Widzę, że tu wyższa szkoła jazdy. Zupełnie jak wymiana akumulatora. 32 minuty temu, buc niskopienny napisał: Ja nie rozumiem, o co chodzi z nie tym działem. Sprawa jest dynamiczna jak rozrusznik w Subaru. Temat został przez "Kolego" założony nie w części technicznej a ogólnej i został przeniesiony w odpowiednie miejsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoff_2.5 Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 A wystarczyłoby, trochę zwykłej uprzejmości, a tu temat zrobił się jakiś jadowity 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buc niskopienny Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 No to przepraszam Ja tylko powiedziałem że to chyba normalne... @chojny aha to już kumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 23 minuty temu, Hoff_2.5 napisał: A wystarczyłoby, trochę zwykłej uprzejmości, a tu temat zrobił się jakiś jadowity Szanowny Panie "4. Ze względu na specyficzny charakter i tradycje korzystasz z Forum na własną odpowiedzialność i na własne ryzyko." Z poważaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts