-=nikon=- Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) INFO: https://www.facebook.com/events/444224530125886?acontext={"event_action_history"%3A[{"mechanism"%3A"search_results"%2C"surface"%3A"search"}]} Edited February 14, 2021 by -=nikon=- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablito79 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 A jak wygląda sprawa kibicowania Można przyjechać, czy będą wpuszczać tylko załogi startujące Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Live z toru https://www.facebook.com/watch/live/?v=442336463641363&ref=watch_permalink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Pls wynik, bo nie jestem w stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Indywidualnie evo pierwsze ale zespołowo Subaru górą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herostrates Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 http://kielce.chronotec.pl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Nie miałem podejścia do Kluzy i Stawiara. Nie tym autem i nie w takich warunkach. Ale impreza świetna Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 13 minut temu, marcinwrxsti napisał: Nie miałem podejścia do Kluzy i Stawiara. Nie tym autem i nie w takich warunkach. Ale impreza świetna Gratki !!! oglądałem online i śledziłem wyniki ( świetna relacja z kilku kamer przez SJS ), i tak uważam że mega robotę tam zrobiłeś wśród tych potworów z EVO. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 1 minutę temu, carfit napisał: Gratki !!! oglądałem online i śledziłem wyniki ( świetna relacja z kilku kamer przez SJS ), i tak uważam że mega robotę tam zrobiłeś wśród tych potworów z EVO. !!! Dzieki:l Już na początku popelnilem błąd oponowy (5s). Później już się bawiłem. Kara 5 s po drodze. Traciłem ok 3,5 s do Kluzy, i 1,8-2,0 do stawiarski ego na przejeździe . Jednak.... Stawiar jechał na gładkim slicku Pirelli ds, dociętym paskiem co 15 cm nie wiem, jak Kluza. Myślę, że byłaby szansa na "podgryzanie" gdybym sam założył gładką oponę ale nie była ona regulaminowo dopuszczona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 5 minut temu, marcinwrxsti napisał: Dzieki:l Już na początku popelnilem błąd oponowy (5s). Później już się bawiłem. Kara 5 s po drodze. Traciłem ok 3,5 s do Kluzy, i 1,8-2,0 do stawiarski ego na przejeździe . Jednak.... Stawiar jechał na gładkim slicku Pirelli ds, dociętym paskiem co 15 cm nie wiem, jak Kluza. Myślę, że byłaby szansa na "podgryzanie" gdybym sam założył gładką oponę ale nie była ona regulaminowo dopuszczona. Marcin a co nawywiłeś na ostatnim czy przed ostatnim przejeździe że dostałeś karę i słaby czas ? Wiem że to i tak nie wpłyneło by na końcowy wynik, czysto z ciekawości pytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 2 minuty temu, carfit napisał: Marcin a co nawywiłeś na ostatnim czy przed ostatnim przejeździe że dostałeś karę i słaby czas ? Wiem że to i tak nie wpłyneło by na końcowy wynik, czysto z ciekawości pytam. Na 3 cim. Na slalomie dotknąłem słupka , wypadł mi bieg, kichnąłem w złym momencie i za późno pociągnąłem ręczny. Po prostu nie poszło. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stean Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Impreza na prawdę super, super atmosfera, bardzo dobrze przygotowana trasa choć słupki były przy pierwszych przejazdach mało widoczne. Bardzo miło spędzony czas, brawo dla organizatorów, sponsorów no i uczestników Trochę mojego materiału, "historia jednego zakrętu" chyba z 4 na 5 przejazdów. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benek433 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 W dniu 15.03.2021 o 22:55, marcinwrxsti napisał: Nie miałem podejścia do Kluzy i Stawiara. Nie tym autem i nie w takich warunkach. Ale impreza świetna Mega sacun za wyniki wbić się w podium powalczyć z taki potworami naprawdę robi wrażenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts