Klexiu_ZST Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Cześć, Jest dużo wątków w temacie swapa silników w GC, w GD na większe jednostki 2.0 na 2.5 ale nie znalazłem rzeczowej odpowiedzi co do swapa: Bugeye 1.6TS na Bugeye 2.0 N/A Czy ktoś może powiedzieć się to ma do takiego zabiegu? Obydwa auta kompletne więc można wszystko szarpać w razie co. Jeżeli ktoś widział rzetelną odpowiedź proszę o info w którym wątku - nie nie jestem leniwy po prostu nie mogłem znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmer Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Jeżeli masz dwa kompletne auta, to czego może Ci zabraknąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klexiu_ZST Posted February 17, 2021 Author Share Posted February 17, 2021 Jeżeli masz dwa kompletne auta, to czego może Ci zabraknąć?Pytanie bardziej czy ktoś taki manewr robił. Oczywiście można zrobić na zasadzie prób i błędów, wolałem spytać zanim wyląduje się na line i unieruchomie auto na tydzień albo dłużej Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Pytaj :)chcesz watsap albo messenger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klexiu_ZST Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 Pytaj :)chcesz watsap albo messenger? Dzięki. Dam znać jeszcze. Oceniam na razie zwłoki i dawce, co lepiej ratować hahahaha Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts