massera Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Potrzebuję informacji co konkretnie zmieniono w zawieszeniu Forestera SH w ramach liftingu. Same amortyzatory czy owe w komplecie że sprężynami? A może coś jeszcze? I czy faktycznie różnica w prowadzeniu jest zauważalna, na+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajax Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Nie wiem co dokładnie zostało zmienione ale różnica jest odczuwalna - moim zdaniem mocno na + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek. Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Hej, co.znaczy na+? Bo ja akurat mam 2008 i bardzo cenię sobie wygodę - miękkie zawieszenie w aucie. Pasowałoby wymienić zawias w moim - lewa strona siedzi trochę niżej jak prawa, ale przed tym trzyma mnie obawa, że zamienię na twarde auto, a tego nie chce...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajax Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Po lift jest dalej komfortowy ale mniej się przechyla na zakrętach oraz można pokonywać progi zwalniające z jakimiś rozsądnymi prędkościami bez rozhuśtywania całego auta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts