Wojtek. Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Witam, czy miał ktoś z Was także problemy z nie działającym zamkiem bagażnika? Fabryka nie wymyśliła dodatkowego przycisku w kabinie, a ten w klapie nie działa. Jest to zanitowane, więc trudno z zewnątrz się do niego dostać... Nie wiecie, czy to taka stała usterka w tym modelu? Jak to ugryżć? Intuicja podpowiada mi, żeby przesmarowac styki, ale to nic nie dało, nien wiecie jak dostać się do przycisku? Nie będę chyba demontował tej listwy... :-/ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Obstawiam na uszkodzoną wiązkę klapy. A dostać się do zamka chyba tylko od środka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek. Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Rozebrałem osłonę, spiąłem "na krótko", siłownik działa, to guziczek/przycisk nie kontaktuje :-/ jak się do niego dobrać?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Zdjecie chociaz tego zrob i pokaz. Pewnie w aso kupisz nowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek. Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 Już mam, przycisk jest w komplecie z lampkami do podświetlenia tablicy rej. -taka cała wiązka I trzeba niestety zdemontować listwę, tą ze znaczkiem. Mówię dla tych, którym się to może przytrafić,.pozdroWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts