kulczyk.jr Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Cześć, Dzisiaj oddałem spoiler do lakiernika i najchętniej chciałem mu go dać w dwóch elementach. Problem w tym, że śruby na łączeniach są zapieczone. Pytanie Co robić? Malować w całości? (Chyba nie wyjdzie za ładnie) Co jeśli ukręcę śruby? Co poradzicie w tym temacie? Pozdrawiam
Matiz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Póki gniazdo na krzyżak nie jest objechane, odwróć go do góry nogami, nalej WD40 i zostaw na noc. jak strzeli śruba to spojler powinien i tak sie rozlożyć i potem bedzie widać sam gwint, napsikaj WD40 żeby zmiękło, złap w imadło i poruszaj delikatnie calym spojlerem, powinno puścić. edit, chyba że to są śruby ,a w spojlerze jest zatopiony gwint jak we francuzach. Wtedy bedzie gorzej... musisz poczekac na kogoś kto to rozkręcał
Pan Dziedzic Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Ja bym malował w całości. Skoro na ”dzień dobry” nie idzie, nie szukałbym kłopotów i dodatkowych kosztów.
krzepas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zdajesz sobie sprawę, że tam w środku są dodatkowe śruby? Z nimi tak samo możesz mieć problem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.