jaszyn Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Orientje się ktoś gdzie można kupić uszczlekę pod szkalny dach do Forestrea XT 2014 r - mam lekko uszkodza , na razie nie cieknie ale w ASO uszłyszałem że wysptępuje tylko jako moduł z szybą okna dachowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewy87r Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Ja to bym poszedl w te strone maja spory wybor roznych uszczelek. Rowniez identyko co do aut pasuja. www.uszczelka-lodz.pl Bylem osobiscie, akurat kupowalem uszczelkę nietypowa(przemysl), za 2metry uszczelki oryginalnej u producenta maszyny zaspiewali 400zl chyba. Cos w podobie uszczelki drzwiowej do auta. Z rdzeniem stalowym i katowej itp. Tam zaplacilem 100zl chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted January 23, 2021 Author Share Posted January 23, 2021 20 godzin temu, lewy87r napisał: Ja to bym poszedl w te strone maja spory wybor roznych uszczelek. Rowniez identyko co do aut pasuja. www.uszczelka-lodz.pl Bylem osobiscie, akurat kupowalem uszczelkę nietypowa(przemysl), za 2metry uszczelki oryginalnej u producenta maszyny zaspiewali 400zl chyba. Cos w podobie uszczelki drzwiowej do auta. Z rdzeniem stalowym i katowej itp. Tam zaplacilem 100zl chyba. o dzięki zorientuje się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts