Bartosz Wiśniewski Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Witam panowie, czy ktoś może mi powiedzieć czy ten adapter kątowy, będzie pasował do fabrycznego radia w Subaru Forester SG? Kupiłem radio (OEM) ale bez adaptera. link do ogłoszenia: https://allegro.pl/oferta/wtyczka-antenowa-adapter-katowy-radio-samochodowe-9163528268 Link to comment Share on other sites More sharing options...
braun Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Zapytaj sprzedawcę albo jeśli nie będzie wiedział to niech chociaż poda wymiary wtyczki. Średnice wtyku powinny być znormalizowane ale co z długością to tylko wie sprzedawca tej przejściówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Wiśniewski Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Zamówiłem, zobaczymy jak przyjdzie dam znaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
braun Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) Za tą kasę to chyba najlepszy pomysł. Napisz czy pasuje. Dla potomnych. Edited January 21, 2021 by braun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Wiśniewski Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 Dla potomnych, wtyczka pasuje ale tak sobie, czasem potrafi wypaść przy składaniu całości. Ale ostatecznie radio nie działa jak powinno lecz nie wiem czym to jest spowodowane, wtyczką czy wadliwym radiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts